Ross Holidays
Meer over Huize Takos

Huize Takos, Kalá Nerá

Dit huis is gelegen in een mooie tuin met bloemen en een fontein. De sympathieke eigenaars zorgen goed voor hun appartementen, de tuin en hun gasten. Het ligt niet ver van de kustweg.

Het huis bestaat uit zes studio’s en twee appartementen. De studio’s zijn geschikt voor 2 personen en liggen allemaal, op een na, op de begane grond die bereikbaar is via een klein aantal treden. Er staan twee eenpersoonsbedden en er is een kitchenette. In de badkamer is douche en toilet. Het balkon of terras heeft een zitje.

De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en liggen op de eerste etage. Ze hebben een woonkamer met kitchenette, een eethoek en een sofabank die tevens slaapplaats biedt aan de eventuele derde en vierde persoon. In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over douche en toilet. Een balkon met zitje ontbreekt uiteraard niet.

In Huize Takos is airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, en wifi. De schoonmaak en de wisseling van het beddenlinnen gebeuren twee keer per week. Driemaal in de week worden de handdoeken gewisseld.

De afstand naar de zee en het centrum van Kala Nera is 750 meter, bereikbaar via een paadje langs Huize Kamelia. Over de weg is het wat verder.

Reserveringsverzoek 2015  Voorboeken 2016  Brochure aanvraag          Terug naar accommodaties

Prijzen

Beschikbaarheid en prijzen voor oktober 2015.

Onderstaande prijzen zijn inclusief vlucht, transfer en woning. Klik op de prijs voor een berekening.

Indien niet meer beschikbaar, eventueel op aanvraag nog mogelijk (telefonisch).

2 okt
Takos studio (2 p.)
2 personen / 8 dagen
549
2 okt
Takos appartement (2/4 p.)
2 personen / 8 dagen
589
3 personen / 8 dagen
554
4 personen / 8 dagen
529
prijs Reguliere prijs
prijs Aanbieding
prijs Op aanvraag   
prijs Niet beschikbaar

Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor transavia.com en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- reserveringskosten per boeking bij reguliere prijzen en € 40,- reserveringskosten per boeking bij aanbiedingen. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op aanbiedingen gelden geen kortingen. De kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen. Prijzen zijn onder voorbehoud.


Voorwaarden