Ross Holidays
Meer over Huize Naftis

Huize Naftis, Pélekas/Kontogialós

Huize Naftis ligt direct aan zee en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Binnen enkele seconden staat u op het strand. De eigenaren van Huize Naftis wonen op de onderste verdieping en er zijn in totaal vijf appartementen. Tevens is de taverne op het strand van hen en gasten van Huize Naftis zijn hier uiteraard van harte welkom.

De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en liggen verspreid over de verschillende verdiepingen. Er is een woonkamer met twee sofabanken waarvan er een dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon, een keukenhoek, een eethoek en er is televisie. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. Openslaande deuren leiden vanuit de woon- en de slaapkamer naar het balkon, dat zich over de breedte van het appartement uitstrekt. Uiteraard ontbreekt het zitje op het balkon niet. De badkamer heeft een douche en toilet.

Tevens is er een appartement dat geschikt is voor 4 tot 5 personen, gelegen op de tweede verdieping. De open keuken is door middel van een eetbar gescheiden van de woonkamer met zit- en eethoek en een televisie. De sofabank doet dienst als slaapplaats voor de eventuele vijfde persoon. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed terwijl de andere over twee eenpersoonsbedden beschikt. In de badkamer is een bad en een toilet. Dit appartement beschikt over twee balkons en natuurlijk ontbreekt ook hier een zitje niet. Huize Naftis beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, en wifi.

Er wordt twee keer in de week schoongemaakt. Dan wordt tevens het bedlinnen verwisseld. De wisseling van handdoeken is driemaal per week.

Via een pad is het slechts 30 meter tot aan het prachtige strand en de taverne van de eigenaren. Het dorp Pelekas is bergopwaarts gelegen op 1500 meter afstand. Op weg naar Pelekas is een minimarkt.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties