Ross Holidays
Meer over Huize Aeolia

Huize Aeolia, Boúros/Kárystos, Zuid-Evia

Ten zuiden van Karystos zijn een aantal geweldige stranden. Bouros is er een van en enkele woningen vormen hier een gehucht. Huize Aeolia bestaat uit vier maisonnettes, elk in een eigen kleur sfeervol ingericht en voorzien van een bloemennaam. Door de ligging op een heuvel hebben ze allemaal geweldig uitzicht richting zee.

De maisonnettes zijn twee aan twee geschakeld en geschikt voor 2 tot 4 personen. Via een aantal treden bereikt u de entree van de woningen. Er staat een comfortabele zithoek waarvan een van de sofa’s een onderschuifbed heeft voor de eventuele derde en vierde persoon, en er is een eethoek en een open keuken. Tevens is hier een badkamer met zitbad en toilet. Aan de voorzijde is een ruim terras met zitje en uitzicht op zee. Op de eerste verdieping is een open slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede badkamer met douche en toilet. Hier is een ruim balkon met zitje dat tevens beschikt over het mooie uitzicht.

Huize Aeolia beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, en televisie. De schoonmaak en de wisseling van het bedlinnen zijn tweemaal in de week. De handdoeken worden drie keer in de week gewisseld.

Het strand is op een steenworp afstand van Huize Aeolia gelegen. In het achterland liggen enkele kleine dorpen waar een taverne en een minimarkt zijn. Karystos ligt op 5 kilometer afstand van Bouros.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties