Ross Holidays
Meer over Appartementen Azanias

Appartementen Azanias, Kalavrita

Op 12 kilometer vanaf het skicentrum staan de appartementen Azanias tegen de hellingen van het dorp Kalavrita. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen.

De mooi ingerichte appartementen, type maisonnette, zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Het sfeervolle woongedeelte beschikt over een open haard en een gezellige zithoek. De aanwezige sofabanken kunnen goed dienst doen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. Er is een open keuken met koelkast, kookplaten en eettafel met stoelen. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Iedere woning heeft telefoon, televisie en verwarming. Door het gebruik van natuursteen en veel hout in de inrichting van deze appartementen is een hele warme sfeer gecreëerd. Alle appartementen beschikken over een balkon en u heeft hier vandaan een schitterend uitzicht over het dorp. De appartementen worden eenmaal in de week schoongemaakt en tevens worden dan het linnengoed en de handdoeken vervangen.

De familie Tsenes, de eigenaren van appartementen Azanias, zijn steeds in de weer om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De huiselijke sfeer van de appartementen zal zeker bijdragen aan een prettig verblijf in deze streek.

   

   

Prijzen

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties