Ross Holidays
Meer over Huize Vardia (winter)

Huize Vardia (winter), Kardamíli

Wie een drankje in het café van Huize Vardia gebruikt, kan begrijpen waarom de eigenaar heeft gekozen voor deze plaats om te gaan bouwen. Er is een schitterend uitzicht over Oud- en Nieuw-Kardamili, het strand, de zee en soms, als het weer het toelaat, het middeleeuwse stadje Koroni aan de andere kant van de baai. De eigenaar, de heer Dimitréas, heeft gekozen voor deze unieke locatie net boven Oud-Kardamili, aan het begin van de Viros-kloof. Wel moest hij een trap aanleggen, die volgens velen net zoveel gekost heeft als de woningen zelf. Waardoor de gasten van Huize Vardia de rand van Nieuw-Kardamili via de ruïnes van Oud-Kardamili binnen zeven minuten lopen kunnen bereiken. Het strand ligt op ongeveer tien minuten lopen. De dochter woont in Huize Vardia en is vriendelijk en behulpzaam en zal er alles aan doen uw verblijf te veraangenamen.

 

Huize Vardia is verdeeld over drie gebouwen die op de traditionele manier zijn gebouwd met Maniotisch steen. Er zijn een aantal appartementen en studio’s waarvan Ross Holidays een appartement voor 2 tot 4 personen en twee studio’s voor 2 tot 3 personen tot beschikking heeft. Ze zijn comfortabel en met smaak ingericht en beschikken over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, een televisie en wifi.

Het appartement ligt op de eerste verdieping van het eerste gebouw, waar zich tevens de receptie en de ontbijtruimte bevinden. Het bestaat uit een ruime woonkamer met kitchenette, eethoek en een sofa die uitgeklapt slaapplaats biedt aan twee personen. De ruime slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. Tevens is er een badkamer met ligbad en toilet en is er een balkon met zitje.

De studio’s liggen op de onderste verdieping van het derde, achterste gebouw. Ze bieden plaats aan 2 tot 3 personen door het bijplaatsen van een stretcher en zijn eveneens smaakvol ingericht met een keukenhoek en twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en toilet. De studio’s hebben een balkon met zitje.

Vanaf alle balkons heeft u een prachtig uitzicht over Oud- en Nieuw-Kardamili en de zee. Achter Huize Vardia is een tuin met zitjes voor algemeen gebruik. In de lounge annex bar is een open haard. Desgewenst kunt u bij Huize Vardia tegen betaling ontbijten.

De schoonmaak en de wisseling van bedlinnen en handdoeken gebeuren driemaal per week. Gezien Huize Vardia vrij hoog gelegen is, adviseren wij hier een auto te huren. Huize Vardia heeft een eigen parkeerplaats.

 

 

 

Prijzen

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties