Ross Holidays
Meer over Huize Fofo

Huize Fofo, Giálova

Tussen Woningen Panos en Huize Efi heeft de eigenaar nog twee huizen gebouwd. Huize Fofo bestaat uit twee woningen met in elk twee appartementen voor 2 tot 4 personen en een appartement voor 4 tot 6 personen. Door de ligging tegen de heuvel hebben de 2 tot 4 persoonsappartementen hun ingang aan de voorzijde op de begane grond. De 4 tot 6 persoonsappartementen zijn op de onderverdieping gelegen.

De appartementen voor 2 tot 4 personen bestaan uit een woonkamer met een keukenhoek en een eethoek. Hier staat tevens een sofa voor de eventuele derde persoon en een fauteuil die uitgeklapt kan worden tot een slaapplaats voor de eventuele vierde persoon. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en de badkamer beschikt over een bad en toilet. Er is een terras met een zitje.

Op de grondverdieping van beide woningen is een ruim 4 tot 6 persoonsappartement. In de woonkamer is een zithoek aanwezig, waarvan de sofa slaapplaats biedt aan de eventuele vijfde persoon. Voor de zesde persoon wordt een stretcher bijgeplaatst. Er is een open keuken met eethoek. In een slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche, bad en toilet. Het ruime terras is voorzien van een gezellig zitje.

Huize Fofo beschikt over airconditioning die niet bij de prijs is inbegrepen, en er is een televisie en wifi. Voor Huize Fofo bevindt zich per woning een zwembad die door middel van een kinderbadje met elkaar verbonden zijn. Vanaf het zwembadterras kijkt men over de heuvels van de omgeving van Gialova.

De schoonmaak van Huize Fofo is tweemaal in de week. Tevens worden dan het linnengoed en de handdoeken verwisseld.

Het strand van Gialova is op 350 meter afstand. Tevens vindt u op deze afstand het dorp met enige winkels en de gezellige kade met enkele tavernes.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties