Ross Holidays
Meer over Woningen Panos

Woningen Panos, Giálova

Deze tien woningen liggen speels verdeeld over een hellend terrein met olijf- en citrusbomen en een grote, verzorgde tuin. Hier bevindt zich tevens een zwembad met een apart kindergedeelte. De huizen staan op royale afstand van elkaar en verspreid door de tuin bevinden zich enkele zitjes onder de bomen.

Er zijn acht vrijstaande woningen die geschikt zijn voor 2 tot 4 personen. Ze bestaan uit een woonkamer met een deels afgescheiden keuken met eethoek. In de woonkamer staan twee eenpersoonsslaapbanken en in de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Er is een badkamer met douche en toilet. Een terras met zitje biedt een mooi uitzicht over de omgeving.

Tevens zijn er twee twee-onder-een-kap maisonnettes. In elke maisonnette kunnen 2 tot 4 personen verblijven. Beneden is een woonkamer met een keukenhoek. In de woonkamer staan twee sofa’s die dienen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. Via een open wenteltrap komt men op de eerste verdieping waar zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed bevindt. Tevens is hier een badkamer met douche en toilet. Op de begane grond is een veranda met mooi uitzicht, terwijl aan de slaapkamer een overdekt balkon met veelal zeezicht grenst.

Alle woningen en maisonnettes zijn voorzien van airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, en er is televisie en wifi. De schoonmaak en de wisseling van het bedlinnen en de handdoeken vinden tweemaal per week plaats.

De afstand tot het mooi strand met bomen tot bijna aan zee, winkels en tavernes van Gialova is 250 meter. Er is een bushalte is op 150 meter.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties