Ross Holidays
Meer over Archontiko Kalosorisma

Archontiko Kalosorisma, Tsagarada

Het vriendelijke echtpaar Giannis en Soula Xaga is geboren en getogen in Tsagarada. De naam van hun comfortabele huis betekent welkom. En zo voelt u zich ook als u binnen komt. Het huis met de uitgestrekte tuin biedt een weids uitzicht over de bergen en het glooiende dal. In de knus ingerichte salon met open haard kunt u lekker onderuit zakken. Het landhuis, dat gebouwd is in 1855, heeft 4 tweepersoonskamers.

Enkele jaren geleden is het huis herbouwd door de eigenaar, waarbij de uitstraling ongewijzigd is gebleven. Alle kamers hebben een bijzondere sfeervolle inrichting, waardoor het de status archontika (herenhuis) heeft gekregen. Alle kamers zijn voorzien van televisie, telefoon, kitchenette met koelkast en er is centrale verwarming. In de kamers staat veelal een tweepersoonsbed en hebben een badkamer met douche en toilet. Huize Kalosorisma is slechts vijf minuten wandelen vanaf het centrale dorpsplein van Tsagarada.

De schoonmaak van de kamers is dagelijks. Schone handdoeken ontvangt u om de twee dagen en de lakens worden wekelijks verschoond.

Prijzen

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties