Ross Holidays
Meer over Huize Charoula

Huize Charoula, Áfissos

In een zijstraat midden in het dorp Afissos ligt Huize Charoula. Als u bij het huis aankomt, vallen als eerste het vele groen en de fleurige bloemen in de tuin op. Huize Charoula is gelegen in het dorp en binnen enkele minuten lopen bent u op het plein, bij de tavernes en de zee.

De woning bestaat uit twee verdiepingen en er kunnen 2 tot 4 personen logeren. Op de begane grond is de woonkamer met zithoek en televisie en een deels door een barretje gescheiden open keuken. De open trap leidt naar de bovenverdieping waar twee slaapkamers zijn. Een slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed terwijl de andere twee eenpersoonsbedden heeft. De badkamer heeft een bad en toilet. De openslaande deuren van de slaapkamer geven toegang tot het balkon. Voor de woning is een terras dat tevens toegang verleent aan de twee overige appartementen van de familie. Uiteraard ontbreekt een zitje hier niet. Er is airconditioning in Huize Charoula die niet is inbegrepen bij de prijs.

Schoonmaak en wisseling van het linnengoed is twee keer per week. De handdoeken worden driemaal per week vervangen.

Huize Charoula is direct in het dorp gelegen en het dichtstbijzijnde strand is op slechts 400 meter afstand. Het strand van Abovos ligt op 500 meter afstand.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties