Ross Holidays
Meer over Krinos Suites

Krinos Suites, Batsi

In het oude deel van Batsi heeft architect Vasíllis Krinos Suites gebouwd. Samen met zijn vrouw Aléxandra ontvangen zij hun gasten. Zij zijn gek op lekker eten en daar laten zij hun gasten van meegenieten. De suites bieden een comfortabel verblijf, in het oude centrum van Batsi.

Het historische hoofdgebouw heeft een rijk historisch verleden. Op een oude zwart-wit foto, die meer dan een halve eeuw geleden is genomen, ziet men een gebouw met een opvallende gevel. De eerste bouwfase vond plaats in 1860. De verdieping werd deels ondersteund door balken en het pand diende destijds als werkplaats voor het weven van zijde. Later werd er een huis tegenaan gebouwd. Toen de zijde-industrie het zwaar te verduren kreeg, werd het werkdeel omgebouwd tot een gastenverblijf. Tegenwoordig is het geheel gerenoveerd en zijn er suites tegen de helling bijgebouwd. Modern is hier gecombineerd met de klassieke elementen van het originele huis.

In het hoofdgebouw is een receptie, een ontbijtruimte, een bar en een lounge. Op het terras buiten is tevens een ontbijtruimte waar men met mooi weer kan genieten van het uitzicht op de baai van Batsi en omliggende huizen.

De suites zijn verspreid over het hoofdgebouw en twee bijgebouwen. De juniorsuites zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Ze beschikken over een woonkamer met een zithoek waarvan de bank dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon, een afsluitbare kitchenette en in de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden die als een tweepersoonsbed opgemaakt kunnen worden. De badkamer beschikt over een bad of douche en toilet.

De grand suites zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Ze zijn even comfortabel en identiek aan de andere suites, echter met een grotere woonkamer. De zithoek beschikt hier over twee banken die dienst doen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. Tevens is hier een extra eethoek.

Alle suites met uitzondering van een, hebben een balkon of terras met zitje. De suites hebben in zowel woon- als slaapkamer een televisie en er is airconditioning aanwezig, die bij de prijs is inbegrepen. Krinos Suites beschikt over wifi.

De suites worden dagelijks schoongemaakt en de handdoeken en het bedlinnen worden om de andere dag verschoond. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Krinos Suites is bereikbaar via trappen. Onderaan de trap zijn de eerste tavernes en is er een minimarkt. Het strand is 30 meter verder gelegen.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties