Ross Holidays
Meer over Huize Giorgos

Huize Giorgos, Dassiá

Deze rustig gelegen vakantiewoning ligt aan het begin van het dorp Dassia. Het is gelegen op een bosrijke heuvel aan een van de zijstraten, achter het dorp. Toch hoeft u voor de dichtstbijzijnde supermarkt maar zo’n vijf minuten te wandelen. Vanaf de balkons en het terras bij het zwembad kijkt u uit over Dassia en daarachter de zee. In Huize Giorgos bevinden zich drie studio’s op de begane grond en vier appartementen op de eerste en tweede verdieping. Aan de voorzijde is een zwembad met rondom een terras en gazon.

De studio’s zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. De studio beschikt over twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed en een sofa, die tevens als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon. Er is een keukenhoek met een eethoek. De badkamer beschikt over douche en toilet. De studio’s hebben een een terras met zitje.

De appartementen bieden plaats aan 2 tot 5 personen. Er is een woonkeuken met een eethoek en een sofa, die uitgeklapt tevens dienst doet als slaapplaats voor de eventuele vijfde persoon. In de woonkamer is een zithoek waarvan de sofa’s als slaapplaats dienen voor de eventuele vierde en vijfde persoon. In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en toilet. De ruime balkons hebben een zitje en mooi uitzicht over Dassia en de zee. Twee appartementen hebben een tweede balkon.

De schoonmaak en de wisseling van bedlinnen en handdoeken zijn twee keer per week, er is airconditioning die niet bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. Aan de voorzijde van Huize Giorgos bevindt zich een verkoelend zwembad voor een frisse duik met op het terras enkele ligbedden en parasols. Er is een apart kinderbadje. Tevens beschikt Huize Giorgos over een picknicktafel bij de entree.

Het centrum van Dassia met diverse restaurants en terrassen ligt op 300 meter afstand, het strand op 800 meter.

 

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties