Ross Holidays
Meer over Huize Petrino

Huize Petrino, Parga

Huize Petrino is prachtig gelegen tegen de heuvels van Parga waardoor men kan genieten van het mooie uitzicht over de omgeving. De eigenaren zorgen voor een gemoedelijke sfeer en zijn regelmatig aanwezig. Ze maken op verzoek een kopje koffie voor u bij het zwembad. Ross Holidays heeft de beschikking over acht appartementen en twee studio’s, verdeeld over de eerste en tweede verdieping.

De studio’s, waarvan een op de eerste en een op de tweede etage gelegen is, zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Er is een ruime woon/slaapkamer met een tweepersoonsbed, een sofa die uitgeklapt dienst doet als slaapplaats voor de derde persoon, een eethoek en een kitchenette. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Het ruime balkon heeft een zitje.

De appartementen bieden plaats aan 2 tot 4 personen. In de woonkamer is een zithoek met sofa die uitgeklapt slaapplaats biedt aan de eventuele derde en vierde persoon. Tevens is er een eethoek en een kitchenette. De slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft douche en toilet. Tevens is er een balkon met zitje.

Alle appartementen en studio’s beschikken over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, en televisie en wifi. Tevens zijn er kluisjes te huur. Op het terras aan de voorzijde van Huize Petrino is een zwembad met rondom ligbedden. Tevens is hier een barretje waar de eigenaren tegen vergoeding een drankje schenken.

Huize Petrino wordt driemaal in de week schoongemaakt. Dan worden tevens het bedlinnen en de handdoeken verwisseld.

Via een aantal trappen staat men in 500 meter bij de eerste tavernes en een minimarkt. Tevens is het mogelijk via een hellende weg van 700 meter dit punt te bereiken. De zee is op 800 meter afstand.

 

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties