Ross Holidays
Meer over De Red Tractor Farm

De Red Tractor Farm, Korissiá

De Red Tractor Farm is gelegen aan de rand van Korissia en wordt gerund door Kostis Maroúlis en Marcie Mayer. Beide zijn fervent wandelaars en zij hebben hun vakantiewoning geheel volgens het principe van natuur en rust gebouwd. Van de grond die van oorsprong van de opa van Kostis was, hebben zij een agricultural vakantieverblijf gemaakt. Zij verbouwen druiven en olijven en van de oogst fabriceren zij hun eigen wijn en olijfolie. Tevens verkopen zij eigen honing, marmelade en zelfgebakken koekjes.

Verspreid over het landgoed liggen vier woningen met elk een eigen naam, waarin enkele studio’s en een maisonnette, verdeeld over twee verdiepingen.

Studio St. George is geschikt voor 2 personen en ligt op de eerste verdieping. Er is een zithoek, een kitchenette, een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en toilet en een balkon. Studio’s Vineyard en Stone Cottage liggen ook op de eerste verdieping en gelijk qua indeling als de St. George studio. Stone Cottage heeft als extra een vide waar twee kinderen kunnen slapen waardoor de studio geschikt is voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
Op de begane grond van deze drie woningen zijn vier studio’s geschikt voor 2 personen, zonder kitchenette, met mogelijkheid om koffie/thee te maken. Samen met de erboven gelegen studio kunnen deze als één appartement voor maximaal 4 of 6 personen gehuurd worden.
Big Fish is de vierde woning en ligt op de begane grond. Hierin bevindt zich een appartement, geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een woonkamer met een zithoek, een kitchenette, een vide met twee eenpersoonsbedden, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Rondom de woning is een terras en er grenst een veranda aan de voorzijde.

Sommige studio’s hebben airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen. De schoonmaak en de wisseling van bedlinnen en handdoeken is twee keer per week. Na 10 minuten lopen bent u in de haven van Korissía waar verschillende tavernes zijn. De supermarkt is op 600 meter afstand. Het strand is 5 minuten lopen verwijderd van de Red Tractor Farm.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties