Ross Holidays
Meer over Huize Anemousa

Huize Anemousa, Otziás

Op een steenworp van Otzias ligt Huize Anemousa. De woningen liggen rondom het zwembad en de eigenaar heeft ze sfeervol ingericht. Hij is veelal aanwezig in de receptie. De verschillende types zijn verdeeld over drie gebouwen.

Studio type A is voor 2 personen en gelegen op de begane grond en de eerste verdieping. Er is een kitchenette, een eethoek en een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft douche en toilet. Er is een terras of balkon met zitje. Studio type B is voor 2 tot 3 personen. Deze is gelijk aan type A echter met een extra eenpersoonsbed voor de eventuele derde persoon. Studio type C is voor 2 tot 4 personen, gelegen op de begane grond en is iets ruimer dan type A. Hier zijn twee gemetselde banken of een bed en een gemetselde bank voor de eventuele derde en vierde persoon.

Appartement type A is voor 2 tot 4 personen en gelegen op de begane grond. In de woonkamer is een zithoek met een sofa met onderschuifbed, dat dient als slaapplaats voor de eventuele vierde persoon, een decoratieve open haard, een keukenhoek en een eethoek. In de slaapkamer staan een twee- en een eenpersoonsbed. De badkamer heeft douche en toilet.

Appartement type B is voor 4 tot 6 personen en gelegen op de begane grond. Er is een woonkamer met open keuken, een eethoek, een decoratieve open haard en een zithoek van gemetselde banken en een fauteuil die uitgeklapt als slaapplaats dienen voor de eventuele vijfde en zesde persoon. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbedden. Het terras heeft een zitje.

Appartement type C is gelegen op de eerste verdieping en geschikt voor 4 tot 6 personen (inclusief 2 kinderen). De woonkamer beschikt over een uitgebreide keuken, een eethoek een gemetselde hoekbank die kan dienen als slaapplaats de eventuele vijfde en zesde persoon (kinderen). Uiteraard is er een balkon met zitje.

De schoonmaak, het wisselen van de handdoeken en het bedlinnen zijn tweemaal in de week. Huize Anemousa beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi.

In de tuin is een zwembad met apart kinderbadje. Bij het barretje kan met tegen betaling een kopje koffie, gekoeld drankje of een snack bestellen. Ontbijt is mogelijk (€ 6 p.p.p.d.). In de tuin aan de achterzijde is tevens een gemeenschappelijk zitje met een barbecue en voor de allerkleinsten is er een kleine speeltuin. In Otziás is een minimarkt en tevens is er een taverne bij het strand dat zich op 150 meter afstand bevindt. Voor meerdere tavernes en een minimarkt is het op 3 kilometer gelegen Vourkari de dichtstbijzijnde mogelijkheid.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties