Ross Holidays
Meer over Huize Natassa

Huize Natassa, Agia Effimía

Tegen de helling van het dorp Agia Effimia ligt het kleurrijke Huize Natassa. Het gebouw met zowel binnen als buiten vele sfeervolle details, straalt warmte uit. Het is een genot om hier na een dag er op uit getrokken te zijn, terug te keren.

Op de begane grond bevinden zich twee studio’s, elk geschikt voor 2 personen. Er staan twee eenpersoonsbedden en er is een kitchenette met een eethoek. De badkamer beschikt over douche en toilet. Tevens beschikken ze over een ruim balkon met zitje. In een van de studio’s staat bovendien een zitbank.

Er zijn twee appartementen, geschikt voor 2 tot 4 personen (type A), gelegen op de eerste verdieping. De woonruimte heeft een sofabank die uitgeklapt een slaapplaats biedt aan twee personen. Tevens is er een kitchenette en staat er een eethoek. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over douche en toilet. Tevens is er een balkon met zitje.

Twee appartementen type B zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en zijn op de begane grond gelegen. De woonruimte beschikt over een sofa die slaapplaats biedt aan de eventuele derde persoon, er is een kitchenette en een eethoek. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over douche en toilet. Er is een balkon met zitje.

Het vijfde appartement (type C) is gelegen op de eerste verdieping en is tevens geschikt voor 2 tot 4 personen. In de woonkamer staat een zitbank en eethoek en er is een kitchenette. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Tevens staan er twee eenpersoonsbedden in een door een boog van de woonkamer gescheiden ruimte. De badkamer beschikt over douche en toilet. Ook dit balkon met zitje biedt uitzicht over de haven of de zee.

Op de bovenste etage van Huize Natassa is een riant penthouse, dat geschikt is voor 2 tot 5 personen. De woonkamer heeft een zithoek, eethoek en een decoratieve open haard. Er is een open keuken. Er zijn drie slaapkamers, twee hebben een tweepersoonsbed en een heeft een eenpersoonsbed. Aan een van de slaapkamers grenst een badkamer met bad en toilet. Tevens is er een tweede badkamer met douche en toilet. Het penthouse wordt omsloten door een groot hoekbalkon met meerdere zitjes. Het uitzicht is hier formidabel.

Vanaf een aantal van de balkons is er fraai uitzicht op de zee of de haven. Huize Natassa beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, en televisie.

De schoonmaak, wisseling van linnengoed en handdoeken vinden driemaal per week plaats.

Vanaf Huize Natassa is het 100 meter naar de kade, het centrum van Agia Effimia en de zee.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties