Ross Holidays
Meer over Huize Seven Islands

Huize Seven Islands, Lygiá

De eigenaar Geórgios Verýkios is opgegroeid op de plek waar nu Huize Seven Island staat. Als klein jongetje was hij vaak te vinden bij zijn opa die hier woonde. Samen met zijn Nederlandse vrouw runt hij Huize Seven Islands dat pal aan zee gelegen is. De gelijknamige traditionele taverne van de familie bevindt zich op de begane grond. De keuken heeft grote bekendheid en het is dan ook een aanrader dit eens uit te proberen.

Twee studio’s liggen op de eerste verdieping en zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Er zijn een kitchenette, twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed en een sofa die als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon. De badkamer beschikt over douche en toilet.

Twee studio’s bevinden zich op de tweede verdieping in de punt van het dak en zijn geschikt voor 2 personen. Deze beschikken over een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een kitchenette met eethoek. Er is een badkamer met douche en toilet. Vanaf de balkons aan de voorzijde kunt u genieten van het prachtige uitzicht over zee. De schoonmaak en wisseling van het bedlinnen en de handdoeken vinden driemaal in de week plaats.

De studio’s beschikken over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi.

De taverne van de familie is op de begane grond en meerdere tavernes, een minimarkt en een kafeníon zijn in de haven van Lygiá op enkele tientallen meters afstand. Het strand bevindt zich voor de deur.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties