Ross Holidays
Meer over Huize Cavo Bianco

Huize Cavo Bianco, Plati

Aan het eind van het dorp ligt Huize Cavo Bianco. In een grote tuin met gras en bloemen liggen drie woningen met studio’s op de begane grond en de eerste verdieping. Ross Holidays heeft de zes studio’s in het eerste gebouw. De eigenaar is vaak aanwezig en doet er alles aan om het zijn gasten naar hun zin te maken.

De drie studio’s op de begane grond en de middelste op de eerste verdieping zijn geschikt voor 2 personen en zijn bereikbaar middels enkele treden. Ze beschikken over een twijfelaar en een eenpersoonsbed, een kitchenette en een badkamer met douche en toilet. Het ruime terras grenst aan de goed onderhouden tuin.
De twee hoekstudio’s op de eerste verdieping zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en qua inrichting gelijk aan de andere studio’s. Echter, is er een slaapplaats voor een eventuele derde persoon op de open, lage vide die middels een houten trap bereikbaar is. De studio’s op de eerste verdieping beschikken over een balkon.
De schoonmaak is vijfmaal in de week en de handdoeken worden driemaal per week vervangen. Het bedlinnen wordt tweemaal in de week vervangen.

De studio’s beschikken over airconditioning die bij de prijs is inbegrepen, wifi en televisie.

Strand 700 meter, taverne en minimarkt op 1200 meter.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties