Ross Holidays
Meer over Sophia’s Huis

Sophia’s Huis, Lefókastro

Aan een van de kalderimi’s van Lefokastro heeft mevrouw Sophia een traditionele woning, Sophia’s Huis, in authentieke stijl gerenoveerd. De woning is omgeven door olijf- en fruitbomen en ligt op een flauwe helling op loopafstand van de zee. De gastvrije eigenaresse Sophia woont op de benedenverdieping en is regelmatig in de buurt.

De woning bestaat uit een maisonette en een studio, beide geschikt voor 2 tot 3 personen. De studio is gelegen op de benedenverdieping. Door de ligging tegen de helling is de woning ook in de zomer heerlijk koel. Het terras, bereikbaar middels openslaande deuren, kijkt uit over de tuin en de olijfboomgaard. De studio is huiselijk ingericht met een zithoek waarvan de sofa slaapplaats biedt aan de eventuele derde persoon, een door een laag muurtje afgescheiden keukentje, een eethoek. De badkamer heeft douche en toilet. Twee treden hoger is het slaapgedeelte met een tweepersoonsbed. Het terras beschikt over een zitje.

De maisonnette ligt boven de studio, maar door de ligging tegen de helling, grenst de voorzijde aan de begane grond. Op de benedenverdieping is een gezellige woonkamer met een decoratieve open haard en een zithoek waarvan de sofa dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. Er is een keuken met eethoek. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Het terras heeft uitzicht over het dorp. Het slaapgedeelte is op de vide in de woonkamer en er staan twee eenpersoonsbedden. Hier is tevens een balkon met prachtig uitzicht over de Pagasitische Golf. Tevens is er op deze verdieping een tweede badkamer met douche en toilet.

Sophia’s Huis beschikt over televisie, wifi en airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. De schoonmaak en wisseling van bedlinnen en handdoeken zijn tweemaal per week.

Het strand en de kade van Lefokastro zijn slechts op een afstand van 50 meter. Voor boodschappen kunt u terecht in Argalasti op 8 kilometer afstand of Afissos op 3 kilometer afstand.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties