Ross Holidays
Meer over Huize Dimitra

Huize Dimitra, Ágios Konstantínos

Deze woning ligt aan de rand van Agios Konstantinos, in een groene omgeving. Het is speels gebouwd met verschillende niveaus. Er zijn drie appartementen, drie maisonnettes en een studio verdeeld over drie verdiepingen. Aan de voorzijde is een gemeenschappelijk terras met zitjes. Tevens is er een riant dakterras met parasols en zitjes, met in de verte uitzicht op de zee. Centraal gelegen is een kleine receptie. De eigenaresse woont op de begane grond.

Maisonnette type A is gelegen op de begane grond en geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een woonkamer met een slaapbank voor de eventuele derde en vierde persoon, een kitchenette met eethoek, badkamer. Een smeedijzeren wenteltrap leidt naar de slaapkamer met twee eenpersoonsbedden op de eerste verdieping. Het balkon is aan de voorzijde en grenst aan de slaapkamer.

Maisonnette type B ligt tevens op de begane grond en is gelijk aan type A, echter voor 2 tot 3 personen geschikt. De sofa in de woonkamer dient als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. Het terras grenst is hier aan de achterzijde op de begane grond en kijkt uit over het groene achterland van Manolátes.

Maisonnette type C, voor 2 tot 4 personen, is door de speelse bouw iets boven de begane grond gelegen. De woonverdieping beschikt over een kitchenette met eethoek, badkamer en een wenteltrap naar boven met een slaapkamer met tweepersoonsbed en een open ruimte met twee eenpersoonsbedden. De twee balkons aan de voorzijde grenzen aan de woon- en de slaapkamer.

Appartement type A ligt iets verhoogd, boven de woning van de eigenaresse en is geschikt voor 2 tot 3 personen. Er is een woonkamer met kitchenette, eethoek en een slaapbank voor de derde persoon. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en er is een badkamer. Het balkon aan de voorzijde is over de breedte van het appartement.

Appartement type B, tevens verhoogd en boven de woning van de eigenaresse, is geschikt voor 2 tot 3 volwassenen en een kind. Er is een kitchenette met eethoek en een slaapbank voor de derde persoon. Tevens staat hier een korte slaapbank voor een kind. In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden en er is een badkamer. Het overdekte balkon aan de achterzijde heeft gemetselde banken en kijkt uit over de bergen van Manolates.

Appartement type C, op de bovenste verdieping, voor 2 tot 4 personen met in de woonkamer een kitchenette, een eethoek en twee slaapbanken met stenen onderbouw in een hoekopstelling, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer. Het overdekte balkon aan de achterzijde heeft uitzicht op de bergen van Manolates.

Op de bovenste verdieping bevindt zich een studio voor 2 personen. Er is een kitchenette met eethoek en een tweepersoonsbed, een kleine badkamer en een balkon aan de voorzijde met in de verte uitzicht op zee.

Alle badkamers beschikken over douche en toilet en de balkons zijn voorzien van een zitje. Er is airconditioning aanwezig, die niet bij de prijs is inbegrepen.

De schoonmaak en de wisseling van handdoeken en bedlinnen zijn twee keer per week.

De afstand naar de kade van Agios Konstantinos is 300 meter en voor een snelle duik is er een klein keienstrand op 5 minuten loopafstand. De bushalte ligt op 150 meter afstand.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties