Ross Holidays
Meer over Huize Albatros

Huize Albatros, Ágios Sóstis

Een van de fraaie stranden na de stad is dat van Agios Sostis. Een verzameling van huizen, een taverne en het strand. Alle basis ingrediënten voor een goede vakantie zijn aanwezig. De eigenaren van Huize Albatros maken dit alleen maar beter. Zij zijn gastvrij en verwennen hun gasten die bij hen verblijven. Dit alles is omgeven door een goed onderhouden tuin. Eigenaresse Georgia en haar man wonen in de zomermaanden bij de appartementen zodat zij hun gasten steeds van dienst kunnen zijn.

Er is een studio en vier appartementen. Elk met een eigen naam en sfeer. De appartementen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Door de ligging tegen een helling zijn Sophie’s, Callista en Venus aan de achterzijde begane grond, terwijl het terras/balkon op de eerste verdieping is.

Sophie’s is de studio en biedt plaats aan 2 tot 4 personen. In de woonkamer staan twee gemetselde banken die tevens dienst doen als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. De open keuken heeft een eethoek. Het door een laag muurtje afgescheiden slaapgedeelte heeft een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over douche en toilet. Het grote terras heeft een zitje en biedt uitzicht op de zee.

In Callista kunnen 2 tot 4 personen (inclusief een kind) logeren. De woonkamer heeft twee gemetselde banken die tevens als slaapplaats dienen voor de eventuele derde en vierde persoon. Er is een open keuken en een eethoek. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en toilet. Het balkon heeft ook hier een zitje en uitzicht op zee.

Venus is geschikt voor 2 tot 4 personen. De woonkamer heeft een open keuken, een eethoek en een gemetselde sofabank die slaapplaats biedt voor de eventuele derde persoon en een tweede sofa die slaapplaats biedt aan de eventuele vierde persoon (kind). De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over douche en een toilet. Dit appartement heeft twee grote veranda’s waarvan een op de tuin uitkijkt en zijzeezicht heeft en een terras dat uitkijkt op het eiland Dilos en de zee. Uiteraard is er een zitje om van dit alles te genieten.

De twee volgende appartementen zijn gelegen op de begane grond.

Dossinia is tevens geschikt voor 2 tot 4 personen. De woonkamer met twee gemetselde sofabanken wordt door een boog gescheiden van de kitchenette met eethoek. De sofabanken bieden een slaapplaats aan de eventuele derde en vierde persoon. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een douche en toilet. Vanaf het terras met zitje is er uitzicht over de tuin en achterliggende zee.

Robert ’s biedt ruimte aan 4 tot 5 personen. De woonkamer beschikt over een gemetseld sofabed die slaapplaats biedt aan de eventuele vijfde persoon, een kitchenette en eethoek. Dit appartement heeft twee slaapkamers, waarvan een twee eenpersoonsbedden heeft en de ander een tweepersoonsbed. In de badkamer is een douche en toilet. Vanaf het ruimte terras met zitje heeft u een prachtig uitzicht over de tuin en achterliggende zee.

In alle types is een televisie en er is airconditioning aanwezig, die bij de prijs is inbegrepen. Huize Albatros beschikt over wifi.

De schoonmaak is dagelijks en wisseling van bedlinnen en handdoeken iedere drie dagen.

Via een voetpad met treden is het ongeveer 50 meter naar het strand. Op het strand is een kleine taverne. Na 300 meter via het strand is de eerste minimarkt en nog enkele meters verder is nog een taverne. Een bushalte is op 450 meter afstand.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties