Ross Holidays
Meer over Huize Mari Helen

Huize Mari Helen, Kamisianá

Eigenaren Giorgos en zijn vrouw Chrissoula laten u graag kennis maken met de typische Kretenzer gastvrijheid. Huize Mari Helen is overigens naar hun twee dochters vernoemd, Maria en Helena. Deze woning ligt geheel vrij en heeft naar alle kanten een fraai uitzicht. Huize Mari Helen is omringd door een tuin in een landelijke omgeving, op korte afstand van het strand van Kamisiana.

Ross Holidays beschikt over vier van de zeven studio’s die geschikt zijn voor 2 tot 3 personen. Drie studio’s zijn gelegen op de benedenverdieping en een op de eerste verdieping. De onderste verdieping is middels vijf treetjes te bereiken. In de ruime, comfortabel ingerichte studio’s is een kitchenette met eethoek, twee eenpersoonsbedden en er staat een sofa die als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon en er is een televisie. De badkamer heeft douche en toilet. Alle studio’s hebben een balkon met zitje en zeezicht.

De woningen beschikken over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, en televisie. Op het terras is wifi. Schoonmaak en wisseling van handdoeken vinden drie keer per week plaats. Het bedlinnen wordt tweemaal per week gewisseld.

Op circa 250 meter is een minimarkt en een bushalte, tavernes vindt u op 200 meter van Huize Mari Helen. Het strand ligt op ongeveer 100 meter.

 

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties