Ross Holidays
Meer over Katerina’s Inn

Katerina’s Inn, Limni Keri

Midden tussen de olijfboomgaarden van Kerí, ligt Katerina’s Inn. Deze gemoedelijke vakantiewoning wordt verzorgd de door gastvrije eigenaresse en heeft een goed verzorgde tuin. De sfeer is gemoedelijk en men voelt zich direct thuis bij aankomst. De studio’s zijn gelegen op de begane grond, via enkele treden bereikbar, en de appartementen op de eerste verdieping.

 Rustig gelegen  ✔ Gemoedelijke sfeer

 

Katerina_Inn_127 Katerina_Inn_124

 

De studio’s (2 p) liggen op de beide hoeken en beschikken over een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een kitchenette, badkamer met douche en toilet en een balkon.

De studio’s (2-3 p) beschikken over een tweepersoonsbed en een sofa die als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon, een kitchenette, badkamer met douche en toilet en een balkon.

De appartementen (2-5 p) beschikken over een woonkamer met een sofa die dient als slaapplaats voor de eventuele vijfde persoon, kitchenette, eethoek, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, badkamer met bad en toilet en een balkon.

Schoonmaak en handdoekenwissel 3x per week, bedlinnenwissel 2x per week, airconditioning inclusief, televisie en wifi. In de tuin is een barbecue voor algemeen gebruik aanwezig.

De gezellige kade van Kerí en het strand zijn op een afstand van 500 meter. De dichtstbijzijnde minimarkt is op 250 meter.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties