Ross Holidays
Meer over Huize Virgin Mary

Huize Virgin Mary, Káto Rodákino

De eigenaren Zoi en Ioannis hebben een bijzondere sfeer gecreëerd in Huize Virgin Mary. U heeft bij hen niet alleen een comfortabel verblijf in de studio’s, maar tevens een taverne bij de hand met een voortreffelijke keuken. Het is een genot om hier dagelijks neer te strijken en te genieten van het heerlijke eten, het uitzicht en de goede sfeer. Ook voor een ontbijt kunt u bij hen terecht.

Ross Holidays heeft de beschikking over twee studio’s gelegen op de eerste en tweede verdieping. De eerste verdieping is te bereiken na slechts enkele treden. De studio’s zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. De woon/slaapkamer heeft een kitchenette, een tafel met stoelen en een tweepersoonsbed. De sofa dient als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. De badkamer beschikt over een douche en toilet. De balkons hebben een schitterend uitzicht op de zee. De studio’s beschikken over airconditioning, die is inbegrepen bij de prijs.

De studio’s worden tweemaal in de week schoongemaakt en van bedlinnen voorzien. De handdoeken worden drie keer in de week verwisseld.

De taverne is slechts door een weggetje gescheiden van de zee. Een minimarkt is op 150 meter afstand.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties