Ross Holidays
Meer over Huize Balis

Huize Balis, Chlomós

Deze dorpswoning ligt te midden van de woningen van Chlomos en garandeert een verblijf tussen en met de Grieken van het dorp. Het is gelegen aan een van de hellende dorpsstraten. De eigenaarsfamilie heeft een familietaverne in het dorp waar de traditionele gerechten met verve worden opgediend.

De woning is geschikt voor 2 tot 4 personen en ligt aan een hellend straatje in het dorp. Door de ligging tegen de helling is de entree op de middelste verdieping. Op de onderste verdieping is een ruime woonkamer met sofa, decoratieve open haard en een eethoek. Tevens is hier een open keuken. Op deze verdieping is tevens een toilet. Aan de achterzijde is een patio met tuintje en een zitje. Op de middelste verdieping, waar ook de entree is, is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met bad en toilet. Aan deze slaapkamer grenst een balkon met zitje met uitzicht over het dorp en daarachter de zee. Op de bovenste verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met een smal tweepersoonsbed. Ook hier is een balkon met zitje en nog weidser uitzicht over het dorp en de zee.

Huize Balis beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, en televisie. De schoonmaak en wisseling van het bedlinnen gebeuren twee keer in de week. De handdoeken worden driemaal per week gewisseld.

Via het aflopende straatje staat u binnen enkele minuten bij de taverne van de familie van de eigenaar. Vanaf hier kunt u én genieten van het uitzicht en de geweldige keuken. In het dorp is tevens een minimarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties