Ross Holidays
Meer over Villa’s Als Marmarei

Villa’s Als Marmarei, Péra Meriá

Aan de oostkust van Kea, aan de rand van het gehucht Pera Meria, ligt Huize Als Marmarei. De vier huizen zijn gelegen op een landgoed, op de top van een heuvel, en gesitueerd rondom het zwembad. Elke woning heeft een eigen karakter en naam: Als Marmarei, Earth, Sky en Pomegranates & Spices. Volgens Homerus betekent Als Marmarei glinsterende zee en bij een bezoek aan het landgoed wordt meteen duidelijk waarom voor deze naam gekozen is. Iedere woning geniet hier dan ook van een blik op de schitteringen van de zee.

Als Marmarei is geschikt voor 2 tot 6 personen. De woning heeft een ruime woonkamer met open haard en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Er zijn drie slaapkamers met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, twee badkamers waarvan een met douche en de ander met bad en toilet. Vanaf de veranda met barbecue is het genieten geblazen van het prachtige uitzicht over zee.

In Earth voeren aardetinten de boventoon, zoals de titel doet vermoeden. Earth is geschikt voor 2 tot 5 personen en beschikt over een woonkamer en moderne keuken. De sofa in de woonkamer biedt slaapplaats aan een kind tot 10 jaar. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. Er is een veranda met barbecue en ook hier het prachtige uitzicht over zee.

Sky, geschikt voor 2 tot 5 personen, werd geïnspireerd door de kleuren van de lucht. De woonkamer heeft een open keuken met zithoek en er staat een sofa die uitgeklapt slaapplaats biedt aan een kind tot 10 jaar. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. Op de veranda, die uitzicht biedt op zee, een barbecue om ook hier te kunnen genieten van de sprankeling van de zee.

Pomegranates & Spices staat voor de zoete kleuren van de pomegrade (granaatappel) en ander kruiden. Het biedt plaats aan 2 tot 4 personen. In de woonkamer is een zithoek met sofa, die slaapplaats biedt aan de eventuele derde en vierde persoon (kinderen tot 10 jaar), en er is een open keuken met eethoek. Tevens is er een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Pomegranates & Spices heeft een inpandig terras met zeezicht.

De villa’s beschikken over televisie en wifi, die bij de prijs is inbegrepen. In het midden tussen de woningen ligt een zwembad rondom een groot terras met enkele ligbedden en parasols rondom. De ondergaande zon zorgt hier voor prachtige taferelen. Het landgoed volop begroeid met met struiken en olijf-, amandel- en vijgenbomen. Daarachter ligt een kloof en een 25 minuten durende wandeling brengt u via deze kloof naar het Sikamia-strand. Ioulída met gezellige straatjes, enkele bezienswaardigheden ligt 8,5 kilometer verderop. De dichtstbijzijnde minimarkt is 10 minuten rijden met de auto. Het strand van Sikamia ligt op slechts 2,5 kilometer afstand.

De schoonmaak en het wisselen van de handdoeken is drie keer per week en het bedlinnen wordt tweemaal in de week gewisseld.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties