Ross Holidays
Meer over Huize Petrino

Huize Petrino, Ágios Nikòlaos

Op circa 200 meter van de haven en de zee bevindt zich Huize Petrino en staat in een weelderig begroeide tuin met meerdere woningen. Wij hebben voor u drie woningen gecontracteerd. Het zijn twee vrijstaande huizen en één geschakelde huis. Comfortabel en door de vriendelijke eigenaars genoemd naar de prachtige bloemen die hier vooral in het voorjaar volop bloeien. Jasemi, Kamelia en Gardenia.

De vrijstaande woning Jasemi is geschikt voor 4 tot 6 personen en is smaakvol en in regionale stijl ingericht. In de woonkamer staan twee sofabanken die tevens als slaapplaats dienen voor de eventuele vijfde en zesde persoon en er is een decoratieve open haard. De keuken heeft een eethoek en wordt van het woongedeelte gescheiden door een bar. Enkele treetjes leiden naar de twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de ander met twee eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een bad en toilet. Tevens is er een terras met zitje en barbecue aanwezig. Jasemí beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, en een televisie.

Huis Kamelia heeft dezelfde faciliteiten met drie slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en de andere twee met twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers met douche en toilet. Ook hier is een terras met zitje en een barbecue aanwezig.

Het huis Gardenia, heeft op de begane grond een sfeervolle woonkamer waar twee sofabanken rondom de open haard kunnen dienen als twee eenpersoonsbedden. Tevens is hier een badkamer met douche en toilet. De open keuken beschikt over een eethoek. Via de openslaande deuren komt u op het schaduwrijke terras met veel privacy. Boven is de slaapkamer met een mooi, houten plafond en een tweepersoonsbed. Aan de slaapkamer grenst tevens een balkon met uitzicht over de olijfboomgaarden en het Taigetos-gebergte. Tevens is er op deze verdieping een tweede badkamer met douche en toilet.

De behulpzame eigenaren zijn regelmatig aanwezig. De schoonmaak en de wisseling van handdoeken en beddengoed vinden twee keer per week plaats.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties