Ross Holidays
Meer over Panagiota’s Huis

Panagiota’s Huis, Stáfilos

Deze huiselijk ingerichte, authentieke woning is gelegen in Stafilos. Door de ligging op de heuvel heeft het mooi uitzicht over Stafilos en daarachter de zee. Het is gelegen aan een bestemmingspad dat tevens leidt naar de woning van de eigenaren. Zij zijn in de buurt en blij u te verwelkomen in de woning.

De woning is geschikt voor 2 personen. Er is een woonkamer met een eethoek, een decoratieve open haard, een sofabank die tevens dient als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon, een open keuken en een eethoek. Er is een badkamer met een zitbad en toilet. Een trap leidt naar een open slaapkamer op de eerste verdieping met twee eenpersoonsbedden. Na het opstaan kunt u direct op het aangrenzende balkon om te genieten van het uitzicht over de Egeïsche Zee. Op deze verdieping is een tweede badkamer met douche en toilet. Het huisje is omringd door enkele terrassen, uiteraard met een zitje. Tevens is er een barbecue aanwezig. Vanaf de terrassen is steeds te genieten van het geweldige uitzicht over Stafilos en de zee.

Panagiota’s Huis beschikt over airconditioning, die is inbegrepen bij de prijs, televisie en wifi. De schoonmaak en wisseling van het bedlinnen en handdoeken vinden twee keer in de week plaats.

Een pad leidt heuvelafwaarts direct naar het strand van Stafilos en is binnen enkele minuten lopen te bereiken. Hier is tevens de dichtstbijzijnde taverne, veelal geopend van juni tot september. De supermarkt is voor het dorp Stafilos op ongeveer een kilometer afstand.

 

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties