Ross Holidays
Meer over Villa Kerasia (winter)

Villa Kerasia (winter), Miliès

De tweede ‘bloem’ die na Villa Ortansia van de vorige pagina tot bloei is gekomen in ‘De tuin van Pilion’ is Villa Kerasia. Genoemd naar de grote kersenboom die in de tuin staat. Enkele jaren geleden is de villa op deze unieke plaats gebouwd volgens de traditionele bouwstijl van Pílion en onlangs helemaal aangepast aan het comfort van deze tijd. Voor echt genieten kunt u in deze villa uitstekend terecht. De eigenaar heeft een bijzondere sfeer in deze villa weten te scheppen.

Kerasia_04

 

Villa Kerasia is geschikt voor 4 tot 6 personen. Treden leiden naar de ingang van het huis. Het enorme terras biedt een weids uitzicht over het dorp en de zee. Het is niet heel vreemd dat de goden deze streek als hun zomerverblijf beschouwden.

De benedenverdieping bestaat uit een woonkamer met een comfortabele zithoek, een decoratieve open haard en een televisie. Aan de andere kant is een eetruimte met tafel en stoelen. De open keuken is volledig ingericht en heeft een afwasmachine. Op de begane grond, met enkele opstapjes, bevinden zich twee slaapkamers. Een van de slaapkamers beschikt over een tweepersoonsbed en een televisie. De andere slaapkamer heeft tevens een tweepersoonsbed en een decoratieve open haard. Ook is er in deze kamer een zithoek met televisie. De badkamer heeft een douche en een toilet en een wasmachine. Op de eerste verdieping bevindt zich de grote ondas. Deze is volgens de traditionele manier van Pílion ingericht. De ramen rondom laten u vanaf hier genieten van het adembenemende uitzicht. Een decoratieve open haard met enkele makkelijke stoelen erbij maken ook deze ruimte tot een sfeervolle kamer. Televisie is aanwezig. De derde slaapkamer bevindt zich op deze verdieping met aansluitend een ruimte met kasten en een badkamer met bad en toilet. De sfeervolle slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een decoratieve open haard.

Er is een sportruimte die door volwassenen te gebruiken is met een binnensauna en een badkamer met douche en toilet. Ook in de sportruimte is een televisie aanwezig. De villa is voorzien van airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen en er is wifi.

De schoonmaak vindt tweemaal per week plaats. Dan worden tevens het linnengoed en de handdoeken verwisseld.

Voor de woning is een ruim terras met een houten tafel met stoelen. Een barbecue met eettafel maken dat u ook tijdens uw maaltijd van het uitzicht kunt genieten. Enkele treden lager bevindt zich in de ruime tuin een zwembad en een jacuzzi. Onder een overkapping staat een gezellige zithoek en rondom het zwembad staan een hangmat en enkele ligbedden.

Door de ligging in het traditionele Milies is deze villa bereikbaar middels kalderimi’s. Lopend is het slechts 10 minuten naar het dorpsplein. Op 500 meter afstand kan de auto geparkeerd worden, vanwaaruit het 5 minuten lopen is naar de villa via een kalderimi.

Kerasia_07 Kerasia_24

 

Kerasia_57 Kerasia_60

 

Kerasia_38 Kerasia_33

 

Kerasia_36 Kerasia_51

Prijzen

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties