Ross Holidays
Meer over Villa Ortansia (winter)

Villa Ortansia (winter), Miliès

Onder de naam ‘De tuin van Pilion’ worden een aantal prachige villa’s ‘gekweekt’. Villa Ortansia, Grieks voor de Hortensia, is de eerste ‘bloem’ die tot bloei is gekomen. Dit huis is gebouwd in de traditionele stijl van Pilion. De stenen die gebruikt zijn ogen oud, toch is de woning recent neergezet. Het is gelegen in het bergachtige binnenland van Pilion, aan de bovenste rand van het dorp Milies. Het terras aan de voorzijde laat u ademloos genieten van een prachtig panorama. Als u hier zit, weet u wat we bedoelen met de unieke combinatie van bergen en zee.

Ortansia_646

 

Villa Ortansia is geschikt voor 2 tot 4 personen. Volgens de traditionele architectuur van deze streek is de woonkamer op de eerste verdieping gelegen. De woonkamer is gezellig ingericht met een zithoek en een decoratieve open haard. De open keuken is volledig ingericht met een afwasmachine en er staat een eethoek. Er is een klein balkon op deze verdieping. De slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Beide beschikken over een tweepersoonsbed. In de badkamer is een douche en een toilet. Aan een van de slaapkamers grenst een kleine tweede badkamer met douche en een toilet. De woning beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, televisie, wifi en een wasmachine.

De schoonmaak vindt tweemaal per week plaats. Dan worden tevens het linnengoed en de handdoeken verwisseld.

Het zwembad aan de voorzijde van de villa laat u al zwemmend genieten van het fraaie uitzicht over het dorp Milies en de zee. Op het terras staan ligbedden en een comfortabel zitje. Naast de woning is een sauna en er staat een jacuzzi. Treden leiden naar beneden waar een overdekt terras plaats biedt aan een comfortabel zitje. Ook hier kunt u genieten van het adembenemende uitzicht.

Deze villa ligt in een traditioneel dorp en is dusdanig alleen bereikbaar via kalderimi’s. Het centrum van Milies is te voet via een kalderimi in 10 minuten bereikbaar. Met de auto rijdt u via de andere kant van de berg, als het ware om de berg heen, naar beneden en is het ongeveer 4 kilometer tot in Milies.

Ortansia_588 Ortansia_559

 

Ortansia_399 Ortansia_417

 

Ortansia_783 Ortansia_782

Prijzen

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties