Ross Holidays
Meer over Villa Dafni (winter)

Villa Dafni (winter), Lefkogia

Deze mooie villa is tussen de olijfboomgaarden gelegen. Door de ligging heeft het een prachtig uitzicht richting de bergen van het achterland, de baai van Plakias in de verte en het aangrenzende dal waarboven regelmatig roofvogels zweven. Alle terrassen bieden een ruime blik op al dit moois.

ZK_10_Dafni_zwembad_uitzicht

 

Villa Dafni, dat laurier betekent, is een ruim opgezette villa, van alle moderne gemakken voorzien en staat garant voor een comfortabel verblijf. De woonkamer heeft een ruime zithoek, een eethoek en openslaande deuren naar het grote terras met zithoek. De open keuken is volledig ingericht met onder andere een afwasmachine. Op de grondverdieping bevinden zich tevens twee slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed terwijl de ander over twee eenpersoonsbedden beschikt. Er is een badkamer met douche, bad en toilet. Tevens is er een apart toilet aanwezig op deze verdieping. Een van de slaapkamers heeft openslaande deuren die leiden naar het terras rondom het zwembad. Hier staat een houten tafel met stoelen. Op de eerste verdieping is de derde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Ook deze kamer heeft openslaande deuren die toegang geven naar een groot dakterras met zithoek. Tevens bevindt zich op deze verdieping een tweede badkamer met douche en toilet. De sportruimte die alleen voor volwassenen toegankelijk is, bevat diverse fitnessapparaten en een sauna.

Het grote zwembad heeft rondom ligbedden en er is een jacuzzi. Onder een kiosk staat een loungebed. Er is een groot overdekt terras aanwezig bij de barbecue. De buitendouche en een toiletruimte bij het zwembad zorgen ervoor dat men niet nat de villa binnen hoeft te gaan.

Villa Dafni beschikt in alle ruimtes over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen. Tevens is er televisie in de fitnessruimte, woon- en slaapkamers aanwezig en beschikt de villa over wifi. De schoonmaak en wisseling van handdoeken en linnengoed vinden tweemaal in de week plaats.

Achter Villa Lemonia, die in het verlengde van Villa Dafni ligt, is een tennisbaan die door de bewoners van beide villa’s te gebruiken is. De afstand naar Lefkogia is 800 meter, terwijl het dichtstbijzijnde strand van Amoudi op 2 kilometer ligt. Plakias ligt op 5 kilometer afstand.

ZK_10_Dafni_eettafel_uitzicht ZK_10_Dafni_interieur_wonen

 

ZK_10_Dafni_slaapkamer_2 ZK_10_Dafni_slaapkamer_1

 

0030 0037

 

Prijzen

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties