Ross Holidays
Meer over Villa Melitta

Villa Melitta, Melidóni, Réthymnon

Landinwaarts van Panormos aan de noordkust van Kreta heeft de familie Chatzidakis enkele sfeervolle villa’s gemaakt. Twee zijn gerenoveerde huizen die sinds jaren familiebezit zijn en de andere is door hen gebouwd, volgens oude tradities.

De sfeervolle Villa Melitta, gebouwd volgens oude tradities met modern comfort, ligt in een rustige omgeving aan de rand van Melidoni. De eigenaar heeft zijn villa gebouwd op een terrein van 5000 vierkante meter dat bezaaid is met fruit- en olijvenbomen. De villa prijkt in het midden omringd door een fraaie tuin met privé zwembad.

De villa is geschikt voor maximaal 10 personen en beschikt over een ruime woonkamer met open haard, volledig ingerichte keuken, vier slaapkamers met tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Twee slaapkamers zijn gelegen op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Er zijn vier badkamers waarvan er twee en-suite met de slaapkamer zijn. De eventuele negende en tiende persoon slapen op de sofabanken in de woonkamer.

Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn verschillende veranda’s en balkons zodat u kunt kiezen van welk uitzicht u wil genieten. In de goed onderhouden tuin is een privé zwembad met apart kinderbadje, een grote tuintafel, barbecue en verschillende terrassen. De villa beschikt over airconditioning in de slaapkamers, die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. Tevens zijn er een afwasmachine en wasmachine.

Schoonmaak is tweemaal in de week en dan worden tevens het linnengoed en de handdoeken vervangen.

De villa is gelegen net buiten het dorp Melidoni dat in een prachtige omgeving ligt. Glooiende hellingen bedekt met bomen vormen het landschap van deze streek. Van grote hoogte piekt de Psiloritis boven het landschap uit. Melidoni beschikt over een traditioneel dorpsplein en wordt omringd door enkele smalle straatjes. Er is een taverne, een kafenion en een minimarkt.

Perama ligt op 3 kilometer afstand van Melidoni en beschikt over verschillende winkels, tavernes, banken en een gezondheidscentrum. Het dichtstbijzijnde strand is dat van Panormos op 7 kilometer afstand van Melidoni. Het heeft een zandstrand en het dorp bestaat uit enkele voornamelijk autovrije straatjes met winkeltjes en verschillende tavernes.

Prijzen

Voorwaarden   Reserveringsverzoek   Brochure aanvraag   Terug naar accommodaties