Onze specialisten helpen u graag verder op weg. Bel ons gerust.

Brochure aanvragen

Vraag de brochure aan

Boottocht

Kythira

Tijdens een boottocht beleeft u het eiland op een heel andere manier en het maakt uw verblijf op Kythira compleet. Het lokale agentschap ´Kithira Travel´ organiseert enkele bijzondere boottochten, exclusief voor de gasten van Ross Holidays. Kruip mee in de huid van een echte visserman, Kyriákos, die al jarenlang het ruime sop bevaart.

 • Boot, Kythira
 • Vissen op Kythira
 • Vissen op Kythira
 • Boot, Kythira
 • Vissen op Kythira
 • Vissen op Kythira
 • Vissen op Kythira
 • Vissen op Kythira
 • Vissen op Kythira
 • Vissen op Kythira
 • Boot, Kythira
 • Boot, Kythira
 • Boot, Kythira
 • Vissen op Kythira
/

Vissen met Kyriákos


Dobberende bootjes, ijverige vissers en het bereiden van de visvangst vormen een veelvoorkomend beeld in Griekse havens. Heeft u altijd al willen ervaren hoe de visvangst er aan toe gaat? Kruip in de huid van een visser en vertrek in alle vroegte om het zelf te beleven. De opkomende zon, de rust op het water en de spanning van het vissen zal zorgen voor een onvergetelijke ochtend. Kyriakos is een visserman in hart en nieren en hij kan uren vertellen over zijn grote passie. Hij neemt u mee op zijn vissersboot en geeft op een levendige manier uitleg over zijn dagelijkse werkzaamheden en de vangst. Het vlotten van de vangst zal mede de duur van de boottocht bepalen. Bij terugkomst is de haven heeft u de mogelijkheid om uw keuze van de vangst diezelfde avond te laten klaarmaken en opdienen door een van de lokale chefs in een nabijgelegen restaurant.

Vertrek: 06.00 uur in de ochtend, opstapplaats in de haven van Agia Pelagia
Duur: ca. 3 uur

Boottocht


Een indrukwekkende boottocht voert u langs een deel van de kustlijn van het eiland. Een boottocht die garant staat voor relaxen en waarbij u kunt genieten van al het moois wat u tijdens de vaart tegenkomt. Er wordt gestopt voor een verfrissende duik bij verborgen, alleen vanaf de zee bereikbare, ongerepte strandje(s).

Vertrek: 10.00 uur in de ochtend, opstapplaats in de haven van Agia Pelagia
Duur: ca. 3,5 uur

Reserveren


Reserveren van een boottocht kan tot uiterlijk 24 uur voor vertrek. Dit kan bij de hostess tijdens een van de bezoekendagen aan uw accommodatie, op het kantoor van Kithira Travel te Potamós of telefonisch (00 30) 6979011569. De boottochten wordt begeleid door de Engelssprekende kapitein Kyriákos. Vanwege de beperkte faciliteiten aan boord zijn er geen hapjes of drankjes verkrijgbaar maar neemt u gerust zelf uw ontbijt/lunch en een drankje mee.
Het minimaal aantal deelnemers is 6 personen, maximaal 8 personen.

Mocht de boottocht vanwege te weinig deelname niet door kunnen gaan dan wordt u daar een dag vooraf over geïnformeerd. Boottochten zijn weersgevoelig en dat kan betekenen dat een boottocht (soms nog op de dag zelf) vanwege slecht weer moet worden geannuleerd.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, dan kunt u ook met minder personen boeken (ook op afwijkende dagen) en zelfs uw eigen privé-boottocht samenstellen. De hostess van Ross Holidays informeert u graag over de mogelijkheden.

De uitvoering en organisatie van de boottochten vallen onder verantwoording van de lokale agent ‘Kithira Travel’. Noch Ross Holidays, noch de reisleiding voor Ross Holidays gasten, kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de organisatie en uitvoering van de boottochten.

op de kaart

Accommodaties op Kythira

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Akkoord