Panigiri Agia Kyriaki

Pilion

U kent ze wel, de panigíri in Griekenland. Altijd weer bijzonder om bij te wonen en te genieten van de muziek, de dans en het eten. Het dorp viert feest! Ter ere van de naamdag van de beschermheilige worden jaarlijks dorpsfeesten georganiseerd. Als Xenos, vreemde, ben je hier altijd welkom.

Omdat deze feesten vaak plaatsvinden in traditionele dorpen en steeds elders zijn, heeft Atropa Travel in Pílion een aantal speciale tochten georganiseerd om de gasten van Ross Holidays deel uit te laten maken van het feestgedruis. Verder weg van de dorpen waar de vakantiewoningen gelegen zijn, inclusief vervoer. Een leuke tocht en gasten hebben zo de mogelijkheid om een wijntje te drinken zonder nog naar huis te hoeven rijden.

Zo was afgelopen week een panigíri in Agía Kyriakí, op de zuidpunt van het schiereiland Pílion. Gasten gingen er met de boot heen, vaarden langs het eiland van Tríkeri en legden aan bij Agía Kyriakí. Hier was nog tijd voor een wandeling en een koffie, waarna het feest kon beginnen. Om half 12 arriveerden de taxi’s om de gasten weer terug naar Áfissos en Kalá Nerá te brengen.

Iedereen kon terugkijken op een geslaagde avond.

op de kaart

Accommodaties op Pilion

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten