Fietsen op Zuid-Kreta

In samenwerking met Olympic Bike en onze lokale vertegenwoordiger Atropa Travel heeft Ross Holidays een fietsarrangement voor u samengesteld. U maakt gedurende de week drie tochten bergafwaarts, geschikt voor alle leeftijden. De routes zijn goed te doen en worden begeleid door een ervaren gids die alle ins en outs van de omgeving kent. Het vervoer van en naar Plakiás aan het begin en het einde van de dag is inclusief. Ook kinderen kunnen deelnemen aan deze tocht.

1

Aankomst op Kreta

2

Rustdag

3

Miriokéfala – Agirópoulis – Episkopí – Drámia – Kournás

We beginnen vandaag in de uitlopers van de Léfka Óri. Na een bezoek aan de oude stad Láppa, gaan we naar de watervallen van Argiroúpoulis. Vervolgens beginnen we aan de afdaling tot aan het meer van Kournás. Als het weer het toelaat, kunt u een duik nemen of een tocht over het water per waterfiets maken (exclusief).
Lengte is 39 km waarvan 32 km bergafwaarts

4

Arkádi – Amnatós – Loútra – Ádele – Adeliános Kámpos

De dag start met een bezoek aan het bekende Arkádi-klooster. Daarna fietsen we langs olijfboomgaarden en passeren we enkele dorpen. In Ádele bezoeken we een oude boerderij bezoeken die ons laat zien hoe de bevolking hier vroeger leefde. We eindigen de tocht in Adeliános Kámpos.
Lengte is 25 km waarvan 21 km bergafwaarts

5

Rustdag

6

Gerakári – Spíli – Asómatos – Marioú – Plakiás

Vanaf de Gerakári hoogvlakte dalen we af naar Spíli. We rijden door een vruchtbare streek met onder andere kersenbomen. Na een korte stop in Spíli fietsen via de Kourtaliótiko-kloof naar Asómatos en via Marioú terug naar Plakiás, waar de zee op ons wacht als beloning voor de geleverde prestaties.
Lengte is 37 km waarvan 26 km bergafwaarts

7

Rustdag

8

Transfer

Transfer naar de luchthaven voor uw vertrek naar huis of naar een van de vakantiewoningen of hotels voor een verlenging.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord