Kefalonia!

Boekt u van 12 tot en met 26 april een vakantie naar Kefalonia? Dan betalen wij 20 kg bagage met een waarde van € 24,- per persoon voor u!

Kefalonia laat u van de ene verbazing in de andere vallen. Maak tochten over het eiland en u zult het met eigen ogen zien. Zowel de natuur als cultureel heeft het eiland veel te bieden. Van hoge bergen vanwaar u prachtige vergezichten heeft, bij helder weer zelfs tot aan Zakynthos, tot de kilometers lange kustlijn met lange zandstranden waar het blauw van het water zich laat zien in vele tinten. Breng op zondag een bezoek aan het klooster van Gerassimos en maak deel uit van de kerkelijke rituelen. De gelovigen lopen in en uit en vereren de icoon. Als er sprake is van een feestdag, en die zijn er nogal wat op Kefalonia, gaat dit gepaard met een processie waar de Griekse priesters in vol ornaat aan deelnemen. De verschillende pleinen in de stad zijn goed voor een genoeglijke middag om de dag af te sluiten op de meest romantische plek van het eiland, de vuurtoren van Argostoli.

Boeken?

Een reis naar Kefalonia, inclusief de gratis bagage, is eenvoudig online te boeken. Ook geldig op aanbiedingen en alleen voor boekingen gemaakt van 12 t/m 26 april 2017. Voor meer informatie of een reservering belt u met ons team op telefoonnummer 024 – 642 48 48 of via mail info@rossholidays.nl

Accommodaties op Kefalonia
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten