Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Jaarwinnaar fotowedstrijd 2014

Toen klanten begonnen met het insturen van leuke ervaringen, vaak vergezeld van foto’s, dachten we dat het een leuk idee was om een fotowedstrijd op te zetten. Vandaag de dag worden we overspoeld door inzendingen. Ook afgelopen jaar mochten wij van u weer veel mooie, grappige en bijzondere foto’s ontvangen voor de fotowedstrijd. Omdat seizoen 2014 inmiddels ten einde is, was het tijd om uit alle inzendingen een jaarwinnaar te kiezen:

De heer Yaman

Van harte gefeliciteerd! Uw prachtige foto van de geitenhoedster die u in Pílion tijdens een wandeling tegenkwam aan de rand van Vizítsa, laat een mooi, authentiek stukje Griekenland zien. U wint hiermee de jaarprijs, een reischeque ter waarde van € 500,-. Tijdens de Vakantiebeurs mochten wij de heer Yaman in onze stand verwelkomen om hem deze hoofdprijs te overhandigen.

PIL_2013_3008_D-rs IMG_6707-rs

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan bovendien automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.