Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd april 2015

Voor de fotowedstrijd van de wintermaanden t/m april 2015 zijn weer veel mooie foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: Mevrouw Brouwer

In Chania op West-Kreta maakte mevrouw Brouwer deze foto van een Griekse man met een Komboloi in zijn hand. Vaak zwiert men de Komboloi rond en daarbij maken de kralen steeds geluid, waardoor het dient voor plezier en ontspanning.

WK_2014_5277_E

 

Tweede prijs: Mevrouw Heijndijk-van Vugt

Tot rust komen is voor sommige mensen de ware vakantiebeleving. Zo dacht ook mevrouw Heijndijk-van Vugt, die op vakantie was in Pilion, toen zij dit plaatje vastlegde in de ochtend op de pier in Kala Nera.

PIL_2014_4834_B

 

Eerste prijs: Mevrouw De Vries

De eerste prijs van deze maand gaat naar mevrouw De Vries die deze foto maakte op Kefalonia. Zij zag deze meneer die op zijn oude dag heerlijk aan het genieten is in het plaatsje Assos.
Gefeliciteerd!

KEF_2014_1503_B

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2015 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.