Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd augustus 2013

Eerste prijs augustus 2013
De heer Bernaerts en mevrouw Wilbers maakte deze maand tijdens hun vakantie op Pilion de mooiste foto van de maand! Namens het hele Ross Holidays team gefeliciteerd. Kali Orexi.

“Het heerlijke boottochtje wat Ross Holidays organiseert langs de kust van Pilion met stop bij het eiland Trikeri. Spiegelglad water met zelfs enkele dolfijnen (die helaas te snel waren voor de fotograaf…)!”

 

Tweede prijs augustus 2013
Mevrouw Van Dyck had veel foto’s gemaakt tijdens haar vakantie op de Peloponnesos, het uitzoeken was dan ook erg moeilijk. Uiteindelijk stuurde ze o.a. deze sfeervolle foto in. Hiermee wint u de tweede prijs van de fotowedstrijd augustus 2013. Van harte gefeliciteerd!

“Tijdens een onvergetelijk vakantie op de Peloponnesos. Zonsondergang aan het strand van Kalogria in Stoupa waar de ondergrondse rivier samenkomt met de zee, het kind staat in de bron van het frisse zoete water en de vader kijkt toe.”

 

Derde prijs augustus 2013
De heer en mevrouw Hopman waren in augustus op Andros. Met de foto van deze prachtige duiventil wint u de derde prijs!

“Zodra Ross Holidays schreef over Andros, was onze nieuwsgierigheid gewekt. Vanaf 31 juli 2013 hebben we twee weken lang dit diamantje ontdekt. Dit is een van de vele duiventillen die Andros rijk is. Deze staat in Menites.”

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur dan uw leukste, meest bijzondere of mooiste foto in van uw Ross Holidays vakantie 2013 en maak kans op een waardecheque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.