Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd juli 2013

Eerste prijs juli 2013
De eerste prijs van de maand juli gaat naar mevrouw Melein. Zij maakte deze schitterende foto bij de Meteora kloosters. Van harte proficiat namens het gehele Ross Holidays team.

“Tijdens onze vakantie in Parga (Epiros) zijn we naar het Nationale Park Víkos-Aóos om daar de Zagoriadorpen met de boogbruggen, en de Vikoskloof te bezoeken. Aan het eind van de dag zijn we doorgereden naar Kalambaka. Daar hebben we de nacht doorgebracht om de volgende ochtend de Meteora kloosters te bezoeken (tip van de hostess). ’s Morgens vroeg viel het licht mooi op de rotsen. We waren onder de indruk van de kloosters. Deze 2 dagen waren de hoogtepunten in onze vakantie.”

 

Tweede prijs juli 2013
Mevrouw Saarloos ging deze zomer op vakantie naar onze nieuwe bestemming Andros. Tijdens een bezoekje aan het kerkje Profitis Ilias werd ze vriendelijk begroet met een glimlach door deze vrolijke Libelle. Met deze foto wint u de tweede prijs van de fotowedstrijd, namens ons hele team van harte gefeliciteerd. De tweede prijs is een boek en die sturen wij naar u op.

 

Derde prijs juli 2013
Mevrouw Gawehn van harte gefeliciteerd, u wint de derde prijs van onze fotowedstrijd met de foto van uw kappertjes-meneer in Volissos op Chios. Heeft u deelgenomen aan de workshop van de kappertjes-meneer?

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur dan uw leukste, meest bijzondere of mooiste foto in van uw Ross Holidays vakantie 2013 en maak kans op een waardecheque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.