Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd juli 2014

Voor de fotowedstrijd van de maand juli 2014 zijn weer veel mooie foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: Mevrouw Fonk

Tijdens haar vakantie op de Pelopónnesos kwam mevrouw Fonk deze opmerkelijke tekst tegen bij een toilet in Methóni. Het getuigt van een eigenaar met humor. Bovendien leverde dit een grappige foto op waarmee deze maand de derde prijs in de wacht werd gesleept.

Peloponnesos, Griekenland

 

Tweede prijs: De heer Verrijt

De heer Verrijt maakte deze mooie foto tijdens zijn vakantie op Kýthira. De aanblik van de zee, de twee haast identieke bomen en de brommer die voorbij komt rijden; het leverde een prachtig plaatje op!

Kythira, Griekenland

 

Eerste prijs: Mevrouw de Gouw

De eerste prijs gaat deze maand naar mevrouw de Gouw. Zij maakte bij haar bezoek aan Itháki deze foto van de bloemenpracht in het havenplaatsje Fríkes. Samen met de bootjes die rustig in het blauwe water liggen te dobberen, vormt het een kleurrijk, typisch Grieks tafereel.

Ithaki, Griekenland

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2014 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.