Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd juni 2015

Voor de fotowedstrijd van juni 2015 zijn weer veel mooie foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: De heer Nieuwschepen

De heer Nieuwschepen was op Kefalonia en bezocht daar het schilderachtige vissersdorpje Fiskardo in het noorden. Het dorp is helemaal in traditionele stijl gebouwd en de karakteristieke huizen zijn kleurig geverfd. Dit is goed terug te zien in de foto die de heer Nieuwschepen heeft ingestuurd.

Kefalonia

 

Tweede prijs: De heer Dielemans

De bijenkasten zijn in Griekenland vaak vrolijk gekleurd. De heer Dielemans kwam tijdens zijn vakantie op de Peloponnesos onderstaande imker tegen. Deze was aan het werk, hoog in de bergen nabij het gezellige Stoupa.

Peloponnesos

 

Eerste prijs: De heer Bosch en mevrouw de Oude

De eerste prijs van de maand juni gaat naar de heer Bosch en mevrouw de Oude, zij maakten een combinatie tussen Epiros en Lefkas. Onderstaande foto maakten zij op Lefkas, deze laat goed zien hoe ongelofelijk blauw de zee daar is. Van harte gefeliciteerd!

Lefkas

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2015 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.