Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd mei 2013

Eerste prijs mei 2013
De foto is genomen bij het strand van Kamisianá, op 100 à 200 meter afstand van het appartement van San António in Chania, waar mevrouw Roeland met een vriend een week vakantie heeft gevierd.

“De foto laat zien dat Kreta niet alleen geschikt is voor het zien van prachtige natuur en het goede klimaat, maar dat het eiland ook prima geschikt is om te sporten. Het laat een moment zien waarvan ik echt geniet; hardlopen met een ondergaande zon, blauwe lucht en zonverlichte nevel op de achtergrond. Een ultiem gevoel van vrijheid in mooie natuur! Ik hoop dat anderen geïnspireerd kunnen worden door deze foto.”

 

Tweede prijs mei 2013
Op 4 mei jongstleden maakte mevrouw Huig deze foto van een prachtige olijfboomgaard tussen Petrovouni en Prastio op de Peloponnesos.

 

Derde prijs mei 2013
Mevrouw van Loosen was deze maand op vakantie in Pilion , tijdens een wandeling door het middeleeuwse Damouchari.

“Na een heel geslaagde voorjaarsvakantie zijn we weer heel enthousiast over de plaatjes die Griekenland oplevert. Helaas kunnen we de geuren en smaak niet toevoegen, maar die zitten in ons geheugen opgeslagen. We zijn vooral gecharmeerd van het groene Griekenland, iets wat we niet van onze zomervakanties kennen. Alleen al de begroeiing onder de olijfbomen of de voorjaarsbloemen op de kalderimia waren prachtig……”

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur dan uw leukste, meest bijzondere of mooiste foto in van uw Ross Holidays vakantie 2013 en maak kans op een waardecheque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.