Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd mei 2015

Voor de fotowedstrijd van mei 2015 zijn weer veel mooie foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: De heer Van der Linde

Bij aankomst bij de Profitis Ilias kerk op Lefkas werd de heer Van der Linde begroet door deze drie brutale bokken. Vanaf de top is er tevens prachtig uitzicht over de eilanden Skorpios en Meghanisi.

Lefkas

 

Tweede prijs: Mevrouw Huig

Zelden maakt mevrouw Huig foto’s van een zonsondergang, maar tijdens haar vakantie op Pilion waren ze vaak zo mooi dat ze het niet kon laten. Een helderrode gloed zorgt voor een prachtig silhouet van de wolken en een zeilboot in de baai van Afissos.

Pilion

 

Eerste prijs: De heer Klunder

De eerste prijs van deze maand gaat naar de heer Klunder die deze foto maakte tijdens zijn vakantie op Lesbos. Nabij de zoutpannen in Kalloni scheen dit bijzondere licht op het strand, wat een kleurenpracht. Van harte gefeliciteerd!

Lesbos

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2015 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.