Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd mei 2016

Voor de fotowedstrijd van de maand mei 2016 zijn weer veel leuke, mooie en bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs:

Deze stoelen op Kefalonia staan al vaker op de foto en zorgen vaak voor prachtige plaatjes. Zo mooi als op deze foto van de heer de Jong hebben wij ze echter nog niet gezien.

Fotowedstrijd Kefalonia

Tweede prijs:

Tijdens hun vakantie op Zuid-Kreta kwamen de heer Bosch en mevrouw de Oude dit mooie oude gebouw met prachtige bloemen en planten tegen Hiermee winnen ze de tweede prijs!

Fotowedstrijd Zuid-Kreta

Eerste prijs:

De eerste prijs van deze maand gaat naar de heer van de Merwe. Tijdens zijn vakantie op Limnos maakte hij deze foto vanaf het Kastro van Myrina. De meeste foto’s worden genomen richting Myrina, maar zijn foto laat zien dat ook aan de andere kant een mooi uitzicht ligt. Met deze prachtige foto wint hij de eerste prijs in de fotowedstrijd van mei!
Van harte gefeliciteerd!

Fotowedstrijd Limnos

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2016 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-!

Stuur hier uw foto’s in