Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Winnaars fotowedstrijd september 2015

Voor de fotowedstrijd van september 2015 zijn weer veel mooie foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen zijn drie winnaars gekozen.

Derde prijs: De heer Abbenhuis

In het vissersdorp Agia Kiriaki op Pilion lijkt de tijd stil te hebben gestaan en heerst een gemoedelijke sfeer. Zo ondervond ook de heer Abbenhuis toen hij deze pater zag vissen in de knusse haven.

PIL_2015_4665_A

 

Tweede prijs: Mevrouw Van Barneveld

Tijdens het paragliden boven het strand van Kathisma op Lefkas maakte mevrouw Van Barneveld deze indrukwekkende foto. “Wat een ervaring om dit mooie kleurenspel van land en zee vanuit de lucht te zien op 600 meter hoogte.”

DCIM111GOPRO

 

Eerste prijs: De heer Linssen

Deze bijzondere plek bevindt zich in het binnenland van Epiros, hoog in de bergen bij Metsovo. De schitterende bergen, groene velden, slechts enkele herders en vissers en verder niets dan rust maken het een betoverend plaatje. De heer Linssen wint met deze foto de eerste prijs deze maand. Gefeliciteerd!

EPI_2015_1378_E

 

Wilt u ook meedoen?

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2015 met Ross Holidays in en maak kans op een van de maandprijzen. U dingt dan ook automatisch mee naar de jaarprijs, een reischeque van € 500,-! Stuur hier uw foto’s in.