Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Bedankt gasten van Ross Holidays!

stephanie - kopieMijn seizoen zit erop. Ik heb mijn back-up gemaakt en de computer afgesloten. De sleutel van kantoor overhandigd aan I.T.S. en mijn bureau netjes opgeruimd achtergelaten. Met heel veel plezier heb ik weer de gasten van Ross Holidays in Parga ontvangen en hen verteld over ‘mijn’ bestemming. Hopelijk vond u het leuk!

Het is een cliché, maar wat vliegt de tijd! Ik weet nog dat ik de deur van het kantoor opende om aan mijn inmiddels vierde seizoen in Parga te beginnen. Daarvoor was ik overigens al twee seizoenen werkzaam voor de gasten van Ross Holidays op Pílion. En nu moest ik de sleutel alweer inleveren!

Wat was het weer een leuk seizoen. Gelukkig is alles goed geregeld bij Ross Holidays en krijg ik altijd tijdig de benodigde informatie van het kantoor in Wijchen om uw aankomst goed voor te bereiden. In Parga is de keuze van Ross Holidays gelukkig voor kwalitatief goede vakantiewoningen, dus heb ik zelden problemen te verwachten.

Ik heb weer zoveel leuke gasten mogen ontvangen in Parga. Ik denk even terug aan de eerste aankomst op 19 april. Het was paaszaterdag en we gingen samen met een aantal van hen naar de paasmis en daarna hebben we magiritsa (paassoep) gegeten in een ouzerie in Parga. En dan die lieve gasten die me zeiden dat ze waarschijnlijk voor de laatste keer in Griekenland zouden zijn in verband met hun leeftijd. Ze konden het reizen niet meer aan. En dan die mevrouw die voor het eerst in haar eentje kwam. Ze heeft genoten en ik ben benieuwd of zij volgend jaar weer deze keuze zal maken.

Parga in Epiros, vakantie Epiros Griekenland