Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Huisfotograaf Georgios Agapiou

Agapiou Portait 1Misschien heeft u hem op de bestemmingen wel eens gezien. Cameratas aan de schouder, pet op zijn hoofd en camera in de aanslag. Niet alleen foto’s maakt hij voor ons, maar ook de virtuele toeren zijn van zijn hand. Op veel bestemmingen zijn deze al klaar en te zien op de site.

Op dit moment reist hij weer voor ons door Griekenland en bezoekt bestemming na bestemming. Het resultaat is weer een hele lading mooie foto’s en ook nieuwe virtuele toeren. Daar waar we ze toevoegen, melden wij u steeds in onze Aroma Elladas.

Biografie

agapiou_2Georgios begon te werken als professioneel fotograaf nadat hij zijn studie beëindigd had aan de AKTO Art & Design College in Athene. Deze opleiding heeft hij aangevuld met verschillende cursussen in commercieel, industrieel en bouwkundig fotograferen. Hij werkte voor verschillende, bekende studio’s in Athene waar hij grote ervaring opbouwde in commerciële fotografie.

Sinds 1989 heeft hij zich grotendeels gericht op fotografie in het toerisme. In eerste instantie ging hij aan de slag voor grote, Engelse reisorganisaties, specialistisch in de hogere klasse. Door een gezamenlijke vriend kwam hij in contact met Stefanos Stefanou, eigenaar van Ross Holidays. De eerste jaren reisde Georgios met Stefanos mee tijdens de inkoop, maar naar verloop van tijd stuurt deze hem een lijst door welke bestemmingen en woningen gefotografeerd dienen te worden en gaat Georgios zelf op pad.

Inmiddels beschikt Georgios over een eigen studio in Vólos en heeft hij zelfs een assistent om hem te helpen bij de vele opdrachten die bij hem binnenkomen. Wij kijken in ieder geval weer uit naar de nieuwe lading foto’s die hij momenteel voor ons schiet.

Agapiou Portrait 3 Agapiou Portait 2