Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Huize Palirria

Het aanzicht van Huize Palírria doet denken aan de Griekse huizen in de dorpen van Pilion. Het is rustig gelegen temidden van fruitboomgaarden. Toch zijn het strand en Kalá Nerá binnen handbereik. Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte met de receptie en een zithoek met televisie. Ook voor een drankje kan men hier terecht. De eigenaar Loukas heeft jaren in Nederland gewoond en woont inmiddels al weer enige tijd in Griekenland. Daarom bouwde hij Huize Palírria. Hij spreekt goed Nederlands en weet als geen ander met zijn gasten om te gaan.

Huize Paliria, Pilion, vakantie Griekenland

 

Ross Holidays heeft de beschikking over vier studio’s en een appartement, gelegen op de eerste verdieping. Ze zijn stuk voor stuk smaakvol ingericht.

Huize Paliria, Pilion, vakantie Griekenland

 

Twee van de studio’s zijn geschikt voor 2 personen en er staan twee eenpersoonsbedden. De andere twee studio’s hebben een extra sofa die als slaapplaats gebruikt kan worden en maakt de studio’s geschikt voor 2 tot 3 personen. Een van deze studio’s heeft een tweepersoonsbed en de ander twee eenpersoonsbedden. Er is een kitchenette en een eethoek. Alle  badkamers beschikken over douche en toilet. Het terras is ruim en voorzien van een zitje. Een trap leidt naar de tuin met een terras voor gemeenschappelijk gebruik.

Huize Paliria, Pilion, vakantie Griekenland Huize Paliria, Pilion, vakantie Griekenland

 

Het appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen en tevens comfortabel ingericht. In de woonkamer is een zithoek waarvan de sofa dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. Verder is er een kitchenette met eethoek en een decoratieve open haard. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van douche en toilet. Vanuit de woonkamer en vanuit de slaapkamer leiden openslaande deuren naar de twee balkons met zitje.

Huize Paliria, Pilion, vakantie Griekenland Huize Paliria appartement, Pilion, vakantie Griekenland

 

Huize Paliria, Pilion, vakantie Griekenland

 

Huize Palirria beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. Twee van de vier studio’s hebben een badkamer die geschikt is voor rolstoelgebruikers. Schoonmaak en wisseling van de handdoeken vinden drie keer in de week plaats, terwijl het bedlinnen tweemaal in de week verwisseld wordt. Afstand naar Kalá Nerá is 800 meter en het strand ligt op 1300 meter.

Bekijk Huize Palirria