Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Maria Markesini & Klazz Brothers

Maria MarkesinANDROS 15.05.2015
“Vanaf het Concertgebouw van Amsterdam en de grootste Europese podia, nu in Griekenland.” Samen met de Duitse meesters van de crossover, The Klazz Brothers!

Maria Markesini, de van oorsprong griekse internationale klassieke pianiste en jazz-zangeres, die in Nederland woont, wordt beschreven als een fenomeen van onze tijd. Het combineren van niet alleen de twee  meest veeleisende soorten muziek, klassiek en jazz, maar ook twee totaal verschillende instrumenten, de solistische piano en de stem, leidde ertoe dat Maria het Europese publiek en de pers in razend snel tempo won met haar authentieke stijl en zeldzame muzikaliteit.

Ze werd geboren op het eiland Kefalonia en is getogen in Griekenland. Na haar studie klassieke piano aan het Conservatorium van Athene en haar afstuderen aan het Conservatorium van Rotterdam in Nederland en het Koninklijke Conservatorium van Brussel in België, vervolgde de multi-getalenteerde en rusteloze Maria haar studie als jazz-zangeres en performer. Zij wordt door diverse media gekarakteriseerd als een van de grootste talenten van onze tijd.

Haar samenwerkingen met onder andere Candy Dulfer en en vele anderen, hebben haar herhaaldelijk in de schijnwerpers gebracht.

“Cinemapassionata” (haar laatst uitgebrachte CD) live in concert samen met de Klazz brothers,  belooft een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten te worden.

Klazz brothersKlazz Brothers

De Duitse groep “Klazz brothers”, internationaal bekend als de meesters van de crossover van de klassieke muziek en jazz, vandaar hun naam “Klazz” Brothers,  een woordspeling tussen klassiek en jazz,  werd in 1999 opgericht.

Het idee van de klassieke en jazz crossover werd geboren in de jaren 90 en in 1999 ontstond de groep Klazz Brothers.