Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Wat is er nieuw in 2015?

Naast ons vertrouwde aanbod hebben wij voor 2015 een flinke uitbreiding ingepland. Sommigen voor enkelen onder ons al bekend en terug van weggeweest, andere geheel nieuw in het programma. Onderstaand een opsomming van deze woningen, waarvoor overigens ook al vroegboekingen te maken zijn. Hiervoor verlenen wij interessante vroegboekkortingen. Zie de voorwaarden en profiteer!

Huize Palírria, Kalá Nerá, Pílion

Paliria_01Een van de woningen die na enkele jaren van afwezigheid weer terug in ons aanbod is. Net buiten Kalá Nerá gelegen woning waar wij de beschikking hebben over enkele studio’s voor 2 en 2 tot 3 personen en een appartement voor 2 tot 4 personen. Eigenaar de heer Loukas heeft jaren in Nederland gewoond. Het zwembad in de tuin nodigt uit voor een duik.

Huize Palírria

 

Huize Zinovía, Mólivos, Lesbos

Zinovia_122Tussen en met de Grieken, zo is de ligging van deze dorpswoning in Mólivos het best te omschrijven. Ook deze woning was eerder in ons aanbod en nadat de eigenaresse andere plannen niet kon invullen, besloot zij de woning weer aan de klanten van Ross Holidays aan te willen bieden. De woning is geschikt voor 2 tot 3 personen.

Huize Zinovía

 

Huize Anaís, Mégas Limniónas, Chios

Anais_355Nog een bekende voor sommigen onder ons. Huize Anaís verwelkomen wij ook met plezier weer in ons aanbod. De vijf maisonnettes zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en genieten vanaf de balkons van een fraai uitzicht over Mégas Limniónas en de zee. Het zwembad ligt ervoor en is voorzien van een terras met ligbedden.

Huize Anaís

 

Huize Venétis, Kámbos, Chios

Venetis_414Deze karakteristieke woning in de Kámbos van Chios stond met al met twee appartementen in ons aanbod van 2014. De andere twee zijn inmiddels ook klaar en kunnen wij met ingang van 2015 ook aanbieden. Even bijzonder ingericht als de andere twee. Inmiddels hebben de eigenaren van de tuin ook een waar paradijs gemaakt. Loungen is het synoniem voor een verblijf in deze tuin. Appartement Thios Stamatis is geschikt voor 2 personen en studio Papous Giagia is voor 2 tot 3 personen.

Huize Venétis

 

Huize Loukía, Kokkári, Samos

TopFloorView_703Succes van jaren geleden is na het overdragen van het stokje op de kleinzoon, ook weer te bezoeken via Ross Holidays. De zes studio’s zijn geschikt voor 2 personen en hebben allemaal het fantastische uitzicht over de haven en de baai van Kokkári.

Huize Loukía

 

Huize Pántheon, Ormós, Samos

UpperFloor_06Na een aantal jaren met groot succes de appartementen van Huize Pántheon in Ormós te hebben aangeboden, kunnen wij dit vanaf 2015 uitbreiden met onlangs gerealiseerde studio’s. Al even ruim en comfortabel ingericht als de appartementen. Deze zijn geschikt voor 2 personen. De gastvrije eigenaren verwelkomen u met veel plezier ook in de studio’s.

Pántheon Studio’s

 

Huize Ktima me Thea, Stoúpa, Peloponnesos

Studio_A5_764Landgoed met uitzicht is de letterlijke betekenis van deze naam. En dat uitzicht is er inderdaad. De balkons van deze vijf studio’s die zeer sfeervol zijn ingericht, kijken uit over de zee en zijn gelegen op een uitgestrekte olijfboomgaard. De studio’s zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Aan de voorzijde is een zwembad met rondom een terras met ligbedden. Op 800 meter gelegen van het Kalógria-strand, Stoúpa.

Huize Ktíma me Théa

 

Huize Artemís, Kalíves, West-Kreta

Artemis_112Vanwege het grote succes van Kalíves hebben wij nog een vakantiewoning kunnen toevoegen aan ons programma op West-Kreta. Huize Artemís ligt op de heuvel en heeft vanwege deze ligging zicht op de zee. In een ruim opgezette tuin liggen verspreid enkele gebouwen waarin zich op de begane grond en eerste verdieping appartementen bevinden. Wij hebben hier de beschikking over twee driekamerappartementen voor 3 tot 5 personen, gelegen op de begane grond en drie tweekamerappartementen op de eerste verdieping gelegen en geschikt voor 2 tot 3 personen.

Huize Artemís

 

Huize Elli, Plakiás, Zuid-Kreta

STD_No2_487De laatste oude bekende kondigen wij ook met plezier bij u aan. Huize Élli in Plakiás is weer te boeken. Deze woning is in het dorp gelegen en de woningen aan de voorzijde genieten van geweldig uitzicht. Binnen enkele minuten staat u aan de gezellige kade van Plakiás. Wij hebben hier de beschikking over 2 studio’s voor 2 personen, 3 appartementen voor 2 tot 3 personen en een appartement voor 4 tot 6 personen.

Huize Élli

 

Chrissi_Amoudia_147

Foto’s van Thassos

Thassos

Thassos hebben wij in november van het afgelopen jaar toegevoegd aan ons aanbod. De brochures waren toen al gedrukt en was het aanbod op dit eiland alleen via onze website te zien. Voor 2015 verschijnt hiervan uiteraard een brochure. Wij lichten vast een tipje van de sluier op van het geheel vernieuwde aanbod op dit eiland.

 

 

Huize Aegáion, Golden Beach, Thassos

Aegean op Thassos, GriekenlandDeze vakantiewoning is gelegen direct aan het befaamde strand van Golden Beach, oftewel Chrissi Amoudia. Wij beschikken hier over enkele studio’s die geschikt zijn voor 2 personen. Slechts het oversteken van de doodlopende weg brengt u op het strand. Om maar te zwijgen van het geweldige uitzicht over de zee vanaf de balkons.

Huize Aigéo

Huize Manólis, Skála Kalliráchi, Thassos

Manolis_apt_488In Skála Kalliráchi, direct aan zee, hebben wij een woning weten te contracteren die beschikt over twee appartementen; type A is geschikt voor 2 tot 4 personen, type B voor 2 tot 3 personen. In het hoofdgebouw dat er direct achter gelegen is, hebben wij een appartement op de begane grond voor 2 tot 3 personen beschikbaar.

Huize Manólis

Huize Thallasórama, Skála Mariés, Thassos

Thalasorama_4258Dit nieuwe gebouw beschikt over een aantal studio’s waar wij die op de eerste verdieping tot onze beschikking hebben. Ze zijn modern ingericht en het grote balkon biedt uitzicht op een van de strandjes van Skála Mariés. Op de begane grond bevindt zich een minimarkt en slechts de weg is de scheiding met het strand.

Huize Thallasórama

Huize Pláka, Skála Kalliráchi, Thassos

Plaka_STD_2339Net buiten Skála Kalliráchi bevindt zich Huize Pláka, dat bestaat uit een aantal studio’s en appartementen. Aan zee, tegen de kustlijn aangebouwd hebben wij twee hoekstudio’s voor 2 tot 3 personen en het ertussen gelegen appartement voor 2 tot 4 personen ter beschikking. Vanaf het balkon kunt u genieten van de aanspoelende golven.

Huize Pláka

 

Villa Levánda, Lefkógia, Zuid-Kreta

Villa Levanda, Zuid Kreta - Vakantie GriekenlandStefanos Stefanou is sinds enige jaren bezig met het bouwen en renoveren van villa’s op Zuid-Kreta en in Pílion onder de naam De tuin van Kreta en de Tuin van Pílion. In de tuin van Kreta heeft hij de volgende bloem tot bloeien gebracht. Villa Levánda is de naam van deze onlangs gerealiseerde villa met privézwembad. De villa is gelegen op loopafstand van het dorp Lefkógia en is geschikt voor 2 tot 4 personen.

 

Huize Nikos, Psará/Messonghi, Corfú

Huize Nikos, Corfu - Vakantie GriekenlandIn het gehucht Psará hebben wij de hand weten te leggen op deze vakantiewoning, bestaande uit twee studio’s voor 2 personen en een appartement voor 4 tot 5 personen. Het terras van het appartement op de begane grond grenst direct aan de zee. Uiteraard genieten de balkons van de studio’s die boven het appartement gelegen zijn ook van dit prachtige uitzicht. De eigenaar heeft een taverne in Chlomos dat op korte afstand gelegen is. Deze familietaverne serveert de lekkerste, authentieke gerechten. Voor een ruimere keuze aan tavernes kunt u naar het op 1500 meter verderop gelegen Messonghi. Ook aan de weg naar Boukari liggen diverse tavernes aan het water.

 

Huize Seven Islands, Lygiá, Lefkas

Huize Seven Islands, Lefkas - Vakantie GriekenlandDirect aan het strand van Lygia ligt Huize Seven Islands. Deze vier studio’s verdeeld over de eerste en tweede verdieping hebben wij opgenomen in ons programma op Lefkas. De studio’s op de eerste verdieping zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en die op de tweede verdieping voor 2 personen. Alle balkons hebben het fantastische uitzicht over de zee terwijl het strand beneden aan het gebouw grenst.

 

Huize Géa, Lygiá, Lefkas

Huize Gea, Lefkas - Vakantie GriekenlandTegen de hellingen achter Lygiá ligt Huize Gea. Er zijn twee geschakelde woningen die elk beschikken over een appartement op de begane grond en een maisonnette op de eerste verdieping. Na slechts 300 meter staat u aan het strand van Lygiá en de haven. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en de maisonnettes voor 3 tot 5 personen en beschikken bovendien over zicht over de heuvels en de zee.

 

Huize Anna, Karavómilos, Kefaloniá

Huize Anna, Kefalonia - Vakantie GriekenlandAan het begin van Karavómilos bevindt zich Huize Anna waar op de eerste verdieping 3 studio’s en een appartement gelegen zijn. De studio’s zijn geschikt voor 2 personen en het appartement voor 2 tot 3 personen. De eigenaar woont op de benedenverdieping en het strand ligt voor de deur, slechts door een weg gescheiden.

 

Huize Noríta, Batsi, Andros

Huize Norita, Andros - Vakantie GriekenlandAan zee gelegen, net buiten het gezellige Batsi, is deze nieuwe woning Huize Norita. Er zijn drie studio’s die plaats bieden aan 2 personen en een appartement dat geschikt is voor 2 tot 4 personen. De balkons hebben allemaal zicht over de baai.

 

Huize Orféas, Mólivos, Lesbos

Huize Orfeas, Lesbos - Vakantie GriekenlandTussen Molivos en Eftaloú in een gebied dat bedekt is met olijfbomen ligt Huize Orféas. De zeven studio’s zijn geschikt voor 2 personen en zijn geschakeld gebouwd. In de goed verzorgde tuin is een zwembad met rondom een terras met ligbedden en enkele zitjes.

 

 

Huize Koutsómilos, Kastrisiánika, Kýthira

House_in_Kastrianika_995Tevens in het binnenland van Kýthira gelegen is Huize Koutsómilos. Deze woning is geschikt voor 2 tot 3 personen. Wilt u in alle rust genieten van dit bijzondere eiland? Dan bent u hier zeker op uw plaats. De eigenaar woont op hetzelfde terrein.

Huize Koutsómilos